Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok!? Volna egy kérdésem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok!? Volna egy kérdésem hozzátok!? XD

Figyelt kérdés

Most viccen kívül, ti szoktatok tusolás közben pisilni?

Mert a páromat (nő) rajta kaptam már párszor, miközben zuhanyoztunk, hogy belepisilt a zuhanytálcába :D

Igazából azt mondta nevetve, hogy úgyis hamar lemegy a lefolyón, meg hogy ettől semmi bajunk nem lesz..mondjuk ez igaz is..

Én nem vetem meg ezért, csak kíváncsi vagyok, hogy más csajok is csinálnak hasonlót ?

2014. jan. 29. 14:02
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:

Jaa a macska roppant higiénikus amikor konkrétan kinyalja a s*ggéből a sz*rt. :S Igazad van!

Egyébként meg előfordult már, ahogy mindenkivel , utána úgyis megmosod magad, + van akik szokták fertőtleníteni ,tisztítani, a zuhanyzót és a kádat. Nem olyan nagy probléma, de más előtt tuti nem csinálnám.

2014. jan. 29. 14:40
 22/43 anonim ***** válasza:
57%
Lány vagyok és ha előtte sokáig nem pisiltem, akkor a csurgó víz miatt megjön váratlanul az inger, és lusta vagyok csurom vizesen a wc-ig kimászni. Tehát igen, néha megesik, sorry :D
2014. jan. 29. 14:52
 23/43 anonim ***** válasza:
18%

Nah én asszem lekoccolok erről a topicról

De.. még had mondjam el nektek, hogy gratulálok mindanyiotoknak, fantasztikusan király emberek vagytok, és visszaadtátok a bizalmam az emberiségben. Igen, most már biztos vagyok benne van remény és őrizzétek meg eme fantasztikus szokást, sőt továbbmegyek, tanítsátok meg erre gyermekeiteket is, és együtt közös erővel el tudjátok érni, hogy ne legyen többet szükség toalettre, mert elég lesz zuhanyzót tartani, és a pisilés+székelés tevékenységét egybeolthatjuk a fürdés intézményével.

Béke veletek testvérek!

2014. jan. 29. 14:55
 24/43 anonim ***** válasza:
74%

velem is előfordult már :D

egy kis pisi miatt nem fogok kiugrani a víz alól..

2014. jan. 29. 14:58
 25/43 anonim ***** válasza:

Oké, mehetsz is! Szia!

Többé vissza ne gyere! Nyomorék.

Bár úgy sem bírod ki, hogy ne írj majd vissza.

2014. jan. 29. 15:04
 26/43 anonim ***** válasza:
77%

Nem akartam hozzászólni mert nem lány vagyok de én is szoktam mert mindig ott jön rám az inger amikor ugye vizes lesz a testem.

És 69-es te egy nagyon elkényelmesedett luxusp*csa lehetsz, ha így fogalmazol és mindenféle párhuzamot vonsz macskákkal, kimart csempével, miegymás.

Egy általános WC öblítéskor 9-10 liter tiszta! vizet húzol le a csatornába, hogy 2-3 deci vizelet lemenjen. Sok országban pedig szomjúság van, vagy egyszerűen nincs tiszta vizük.

Örülök, hogy felvágsz erre a luxusra és terjeszteted az igét, hogy mindenki más beteg csak te nem.

A gyerekeimnek és az unokáimnak pedig azt ugyanezt fogom tanítani, hogy ha nem muszáj akkor ne pazarolják a vizet, pláne azért mert egyre többen leszünk.

2014. jan. 29. 15:05
 27/43 anonim ***** válasza:
55%
24. Előbb tanulj meg írni mielőtt osztod az embereket, mert így magadat blamálod.:) Amúgy meg mindenkinek a maga dolga, nyilván senki nem tudatosan csinálja, hogy most megyek és belelövöm. Más előtt meg pláne nem.
2014. jan. 29. 15:08
 28/43 anonim ***** válasza:

Igen, én szoktam pisilni zuhanyzás közben, sztm ebben nincs semmi elitélendo.

24/L

2014. jan. 29. 15:56
 29/43 anonim ***** válasza:
kidobnám a barátnőmet... semmi érzéke nincs a higéniához annak, aki ilyet tesz
2014. jan. 29. 16:56
 30/43 Lia1963 válasza:
Lany vagyok es en is szoktam, utanna szepen meg is mosom magam.Nemertem miert izgatja emiatt valaki magat, az a kis pisi lefolyik azonnal,persze nem masok elott!
2014. jan. 30. 09:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!