Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Sztetek bnőm szép? Mert én hiába mondtam neki, h. szép, de nem hiszi el mondván h. akk. miért nincs pasija?
Figyelt kérdés
***** * Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. dec. 5. 14:03
41/41 anonim válasza:
"tizenpárévesen mi is szivattuk a népet neten :D jó móka az... persze le lehet gyökerezni, de most akkor az a hülye aki 14 évesen szexel vagy az aki játszik, pl neten, cseszteti a népet. szóval végsősoron a tizenpáréveseket csak lehülyézni tudjátok gondolom... am most 20 vagyok... :D már nem csinálok ilyet jóideje, de tökre megértem hogy röhög rajta :D főleg azon hogy némelyek megpróbálják kioktatni hogy mennyire hülye és orvos látta e már :D annak kéne orvos aki erre ugrik és elkezdi szapulni ... :D tényleg szánalmas emberek vannak itt de nem a kérdező az :D"
20 évesen látom maradtál a 14 éves szinten. Gratuálok. A kérdést kiírónak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!