Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Sztetek bnőm szép? Mert én hiába mondtam neki, h. szép, de nem hiszi el mondván h. akk. miért nincs pasija?
Figyelt kérdés
***** * Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. dec. 5. 14:03
31/41 anonim válasza:
Hát neked se a szomszédod a hülye... Orvos látott már ma? -.-
32/41 anonim válasza:
Remélem ezt kamatostul visszakapod bárkitől. Undorító dolog amit művelsz, látszik hogy agyilag nulla vagy. De nem jött össze, mert azért a nagy többségnek tetszik a csaj. Az irigység nem szép dolog. A hazugság sem.
33/41 anonim válasza:
genetikai h*lladékok előfordulnak(nem a képen lévő leányzóra gondoltam).
34/41 anonim válasza:
Mit mondtál milyen gyógyszert szedsz? :D
35/41 anonim válasza:
Biztos bűn ronda vagy, és féltékeny vagy a lányra, mert jobban bejön a fiúknak mint te. Ismerek egy pár ilyen embert mint te, farok hiánytól szenvednek.
36/41 anonim válasza:
Szerintem a kérdező egy naphosszat hokizó szerencsétlen, aki bepróbálkozott a csajnál (szigorúan csak neten) az meg elhajtotta és ennyi bosszúra telt neki:D:D:D SZÁ-NAL-MAS!!!!
37/41 anonim válasza:
méér tök jo poénkodni neten a sok hülyével aki komolyan is veszi, am a csaj teljesen átlagos sztem...
tizenpárévesen mi is szivattuk a népet neten :D jó móka az... persze le lehet gyökerezni, de most akkor az a hülye aki 14 évesen szexel vagy az aki játszik, pl neten, cseszteti a népet. szóval végsősoron a tizenpáréveseket csak lehülyézni tudjátok gondolom... am most 20 vagyok... :D már nem csinálok ilyet jóideje, de tökre megértem hogy röhög rajta :D főleg azon hogy némelyek megpróbálják kioktatni hogy mennyire hülye és orvos látta e már :D annak kéne orvos aki erre ugrik és elkezdi szapulni ... :D tényleg szánalmas emberek vannak itt de nem a kérdező az :D
39/41 anonim válasza:
Az arca szép, de a szája nagyon nem tetszik. Ha szerinte túl nagy, akkor miért turbózza fel csücsörítéssel mégjobban?
40/41 anonim válasza:
Ja, boccs. Uccsó vagyok. Most olvasom, hogy milyen orbitális nagy átb*szás az egész. xD A kérdező nagyon gyengeelméjű. Ha neked ez bosszúállás, akkor ne tudd meg, mit kapnál tőlem. :P xD :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!