Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy elrontottam mindent? Sztetek ezzel a
történettel minden stimmel, mert túl szép ahhoz, hogy ne
kételkedjek benne?
Figyelt kérdés
Van egy lány akit allig 1 hete ismertek és még nem találkoztam vele egyszer sem mert külföldön van és csak 1 hét múlva jön haza. De én azok alapján amiket írt, teljesen bele estem. Úgy érzem nagyon szerelmes vagyok belé. Ilyen nővel még sosem találkoztam pedig már több mint 20 vagyok. Most már teljesen úgy érzem, hogy biztosan nincs olyan dolog, amit ne tudnék elviseni benne. Rengeteg képet küldtünk már egymásnak, de még a legelőnytelenebb képeken is nagyon aranyosnak látom. Elmondtam neki azokat a dolgokat, amik szerintem nagyon nagy hibáim, és ő is a sajátjait, de még így is nagyon tetszik. Az a baj, hogy nem bírtam ki, hogy ne írjam le neki, hogy mit érzek iránta, de azt mondta, hogy ő is így érez. Félek tőle, hogy ezzel teljesen elrontottam mindent. Nem azzal van a gond, ha nem jövök be neki élőben (és amúgy is azt írta, hogy neki nem számít hogyan nézek ki, ebben mondjuk picit kételkedem hogy így van), azt valahogy még kibírom. Az hogy ő nem jön be nekem az meg szerintem teljesen kizárt. Csak attól félek, hogy mindketten bejövünk egymásnak, de mégsem tudunk összejönni, mert ezt nem élőben mondtam el neki, csak leírtem. Létezik olyan, hogy két ember ezért ne tudjon összejönni, és nem azért mert nem tetszenek egymásnak? Vagy lehet hogy nincs is külföldön, csak azért írja mert nem szeretne találkozni velem vmi miatt? És tényleg létezik olyan, hogy egy lánynak tényleg mindegy, hogyan nézek ki (mert nem tartom magamat valami szépnek)? Teljesen készen vagyok! Légyszi segítsetek!
2009. júl. 25. 13:47
1/7 anonim válasza:
Szerintem abból nem lesz baj, hogy elmondtad/leírtad neki, mit érzel.:) Csak majd max élőben is el kell mondanod.:D
Miért hazudna? Ez hülyeség... ha nem akar veled talizni, akkor egyszerűen csak megmondja, hogy nem akar, vagy azt hazudja, hogy nem ér rá.
Szerintem minden lány örül neki, ha a pasija jól néz ki, de persze léteznek olyan lányok, akiknek ez nem olyan fontos.:)
2009. júl. 25. 14:20
2/7 anonim válasza:
szerintem nem rontottad el h elmondtadneki , azt hogy miket mond neked azt neked kell tudni h hiszel e neki. zerintem talizzatok ha megjön külföldről és akkor ott majd elmondod a szemébe hogy szereted az lesz az igazi szerintem ami vagy sziven üti vagy sem.:))na és az ezutáni beszélgetéseitek és viselkedéséből rá jössz hogy szerte e vagy érzie télleg ezt ő is vagysem .addig meg tök jó ez az msn dolog csak nem mondogasd sokat neki msn nem hogy elriasztd. ezt én gondolom bizom h segitettem valmit bár én nekem sin cs sok tapasztalatom de valahogya másik ügyében az ember annyira okosabbnak tűnik. L/20
2009. júl. 25. 14:31
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi :) ez megnyugtatott picit :)
csak azt nem értem, miért érzem úgy, hogy ebből valami baj lesz, és hogy elrontottam? :(
hát nagyon hosszú lesz ez a hét az biztos, de ha ebből nem lehet gond, hogy addig csak neten beszélünk az érzéseinkről, akkor örömmel kivárok akármennyi időt egy ilyen nőért :)
2009. júl. 25. 14:38
4/7 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsot is :) én teljesen megbízok benne, nem is tudom elképzelni, hogy hazudna nekem, csak ez az egész olyan furcsa és még nincs ilyen jellegű tapasztalatom
2009. júl. 25. 14:45
5/7 anonim válasza:
aranyos vagy =)
magamra emlékeztetsz :D, tavaly ilyenkor =)
a barátommal tavaly nyár elején jöttem össze, és még előtte sose találkoztunk, meg nem is láttunk egymásról képet (4 éve ismerjük egymást)
bevallotta az érzéseit (pont egy szakítás után voltam), de az volt a szerencsém hogy már korábban is voltak érzelmeim iránta, aztán augusztusban tudtunk találkozni, mindent elmondott élőben amit msn-en is mondott, nagyon édes volt =) és nagyon szerelmes vagyok belé =) és ő is belém =), életem legjobb döntése volt hogy összejöttem vele =)
sok sikert ;), bizti jó lesz minden
2009. júl. 25. 21:37
6/7 anonim válasza:
mi is a neten beszéltünk a barátommal (sőt, camszexszel indult a dolog : D)..négy-öt hónap után már mondtunk egymásnak mi is ilyeneket, aztán találkoztunk és minden tökéletes volt.
3 éve vagyunk együtt.
2009. júl. 25. 23:29
7/7 anonim válasza:
Nyugodj meg, mintha csak a barátnőm és a saját történetemet olvasnám. Szinte ugyanígy volt minden (csak belföld nagy távolság), és azóta is együtt vagyunk és szeressük egymást:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!