Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hogyan viszonyultok az ilyen kinézetű lányokhoz?
Figyelt kérdés
Olyan, aki nyilván nem minden nap öltözködik így, de egyébként efelé a stílus felé húz a szíve, szokott ilyesmi ruhákban sétálni,stb.
Ha megláttok egy ilyen kinézetű nőt, mi a benyomásotok róla? Hibbant? Tetszik?
(Korotokat is írjátok oda)
2014. jan. 28. 01:31
21/28 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek egyáltalán, nagyon nem az én világom. Azt nem mondom, hogy néha nem izgatnak fel, szexuális játékban maximum el tudom képzelni, de ott sem mindennap.
24f
22/28 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön ,föleg a goth.
23/28 anonim válasza:
Ha nem viszi túlzásba akkor nekem is bejön, bár valószínű azért mert gothic metal rajongó vagyok és az ilyen nők nagyonnagyon bejönnek:) De tényleg ne vigye túlzásba.
24/28 anonim válasza:
ja lemaradt, utolsó vagyok, 20/F
25/28 anonim válasza:
goth lolita? :D
cuki lennél de inkább ugyanígy rózsaszínben
F
26/28 anonim válasza:
Engem izgatnak az ilyen öltözködések.
28/28 anonim válasza:
nem nagyon tetszenek az ilyen lányok, bár az utolsó kettő nem néz ki rosszul, de nem szivesen ismerkednék meg ilyen lánnyal :/ 14F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!