Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Hogyan viszonyultok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Hogyan viszonyultok az ilyen kinézetű lányokhoz?

Figyelt kérdés

Olyan, aki nyilván nem minden nap öltözködik így, de egyébként efelé a stílus felé húz a szíve, szokott ilyesmi ruhákban sétálni,stb.

Ha megláttok egy ilyen kinézetű nőt, mi a benyomásotok róla? Hibbant? Tetszik?

[link]

[link]

[link]

(Korotokat is írjátok oda)

2014. jan. 28. 01:31
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Nekem nem tetszenek egyáltalán, nagyon nem az én világom. Azt nem mondom, hogy néha nem izgatnak fel, szexuális játékban maximum el tudom képzelni, de ott sem mindennap.

24f

2014. jan. 28. 08:16
 22/28 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bejön ,föleg a goth.
2014. jan. 28. 08:49
 23/28 anonim ***** válasza:
Ha nem viszi túlzásba akkor nekem is bejön, bár valószínű azért mert gothic metal rajongó vagyok és az ilyen nők nagyonnagyon bejönnek:) De tényleg ne vigye túlzásba.
2014. jan. 28. 10:27
 24/28 anonim ***** válasza:
ja lemaradt, utolsó vagyok, 20/F
2014. jan. 28. 10:27
 25/28 anonim ***** válasza:

goth lolita? :D

cuki lennél de inkább ugyanígy rózsaszínben

F

2014. jan. 28. 12:59
 26/28 anonim ***** válasza:
Engem izgatnak az ilyen öltözködések.
2014. jan. 28. 14:42
 27/28 anonim ***** válasza:
taszító
2014. jan. 28. 18:01
 28/28 anonim ***** válasza:
nem nagyon tetszenek az ilyen lányok, bár az utolsó kettő nem néz ki rosszul, de nem szivesen ismerkednék meg ilyen lánnyal :/ 14F
2014. jan. 30. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!