Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hogyan viszonyultok az ilyen kinézetű lányokhoz?
Figyelt kérdés
Olyan, aki nyilván nem minden nap öltözködik így, de egyébként efelé a stílus felé húz a szíve, szokott ilyesmi ruhákban sétálni,stb.
Ha megláttok egy ilyen kinézetű nőt, mi a benyomásotok róla? Hibbant? Tetszik?
(Korotokat is írjátok oda)
2014. jan. 28. 01:31
2/28 C0r3 válasza:
Ha hasonlóan jól néz ki akkor kifejezetten bejön :D (16F)
3/28 anonim válasza:
Mindenképpen szexuálisan vonzó :P. Kicsit elvont, de ez sohasem baj!24-f.
4/28 anonim válasza:
Ő például pont tetszik, de azért nem ez a jellemző.
5/28 anonim válasza:
Én kinézem belőle hogy egy vadállat az ágyban. Ha tetszik a mindennapokban nem szívesen mutatkoznék vele.
Amugy a középső nagyon bejött nekem.
23F
6/28 anonim válasza:
Ha a vágyai is olyanok, ahogy a külseje is sugallja, én szívesen átadnám neki magam :)
7/28 anonim válasza:
A középső lány speciel izgató :)
Az első is elmegy, de az utolsót már irritálónak tartom :)
8/28 anonim válasza:
ízléstelen. Bocsi, de ez a szó jut eszembe először.
9/28 anonim válasza:
Az utólsó és a középső nagyon tetszik!
De remélem nem kell mindennap igy öltözködni.
10/28 anonim válasza:
Goth csajok. :) Én csípem őket, bár sokan főleg az idősebb korosztály frászt kap a goth stílus képviselőitől az utcán. Ha van párod is aki goth, együtt szerintem gond nélkül kimehettek utcára, tuti megnéznek titeket, de kevésbé mintha egyedül sétálgatnál, és attol se kell tartani, hogy belédköt valaki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!