Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hogyan viszonyultok az ilyen kinézetű lányokhoz?
Olyan, aki nyilván nem minden nap öltözködik így, de egyébként efelé a stílus felé húz a szíve, szokott ilyesmi ruhákban sétálni,stb.
Ha megláttok egy ilyen kinézetű nőt, mi a benyomásotok róla? Hibbant? Tetszik?
(Korotokat is írjátok oda)
A képeken nem is egy stílus van.
Az elsőt nem tudom megítélni. A másodikat steampunk-nak vélem. A harmadik meg kétségtelenül goth.
A másodikkal nem is lenne bajom. A steampunk stílusos és elegáns is tud lenni egyszerre, viselőtől függ, hogy mire hogyan helyezi a hangsúlyt.
A többi pedig nem pozitív érzéseket keltene, akár szép a lány, akár nem.
20/F
"szokott ilyesmi ruhákban sétálni,stb."
Mi az a stb? Engem ez érdekelne.
Egyébként arra gondolnék hogy tinilázadás egy formája és majd kinövi, ami az esetek 99%-ban igy is van. A fennmaradó 1%-ból pedig rockzenészek lesznek.
Én nem nőttem ki és rockzenész sem lettem :) Pedig nem ma kezdtem így (hasonlóan) öltözködni.
Ahogy elnézem az első kép inkább lolitás.
Nekem soha nem volt gond a párválasztásnál az öltözködési stílusom, az évek során kialakult a sajátom a mindennapi életben. Én szeretem keverni a goth-medieval-pagan-hippie stílusjegyeket. Van akinek tetszik, van akinek nem :)
Vannak, akik nagyon csinosak és stílusosan viselik ezeket a ruhadarabokat.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!