Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes attól, ha valaki titokban beleveri egy nyílvános medencébe és én is ott fürdök?
Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat!2014. jan. 27. 19:24
11/29 A kérdező kommentje:
Persze, fiú nem kérdezhet ilyet :)
2014. jan. 27. 19:43
12/29 Moszuke válasza:
kisebb koromban én is elgondolkoztam ilyeneken:D
hiszen ha homok mehet a vaginába meg minden, akkor ennyi erővel víz, és sperma is akár...:D szal kitudja:D
de gyanítom, hogy ha az egész medence víz helyett ondóval lenne tele és a nő ovulálna még akkor se feltétlen lenne belőle terhesség
13/29 anonim válasza:
Hááát manapság azon sem csodálkozna az ember...
És te láttad, hogy valaki beleveri a medencébe?
Vagy miközben pancsoltatok egyik barátnőd mesélte ezt a rémtörténetet?
15/29 A kérdező kommentje:
Denis: nem :) még nem láttam ilyet, hogy beleverték volna a medencébe, csak ma fürdés közben, mikor mosakodtam, eljátszottam a gondolattal és gondoltam megkérdezem itt :~
2014. jan. 27. 20:18
16/29 anonim válasza:
Zuhanyozás közben vagy a kádba engedtél sok vizet és úgy fürödtél?
17/29 A kérdező kommentje:
kádba
2014. jan. 28. 17:59
18/29 anonim válasza:
egyedül fürödtél, volt habfürdő is meg kiskacsa?
19/29 A kérdező kommentje:
Haha... Nem volt kacsa, nem óvodás vagyok. :) Habfürdő volt, meg tusfürdő.
2014. jan. 28. 20:56
20/29 anonim válasza:
Most mivan?? az nem ovis dolog, nekem is ott figyel a kacsa a tusfürdő mellett mindig leselkedik és nem vagyunk már gyerekek....:)
Mi a kedvenc ételed , milyen húsokat szeretsz milyen köretet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!