Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy terhes?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel ma sexeltünk és véletlenül beleélveztem. Tegnapelőtt még menstruált. megkérdeztünk sok embert, hogy ilyenkor mennyi az esély a terhességre de teljesen megoszlottak a vélemények. Valaki szerint menstruálás után van peteérés valaki szerint előtte pár nappal. Szóval lehetőleg szakember véleményére vagyok kíváncsi, meg hogy fontos lenne e ilyenkor esemény utáni tabletta csak mert elég drága mulatság és elméletileg csak receptre adnak. (nem kellenek a de hülyék vagytok kommentek.)2014. jan. 24. 14:32
1/12 anonim válasza:
Igen, fontos az esemény utáni. Olcsóbb mint később az abortusz, vagy a gyereknevelés. Igen az esemény utánit, receptre adják, de azt felírhatja háziorvos is. Minél előbb vegyetek, ezzel nem szabad szórakozni. Ha nincs pénz, kérjetek szülőktől, meg fogják érteni. Legközelebb ink vegyetek gumit, nem olyan drága.
2/12 anonim válasza:
Kérdés hány naposak a ciklusai, és hány napig tart nála a menzesz? A következő esedékességből vonjatok le 14 napot, akkor lesz peteérése. Odabent a spermiumok akár egy hétig is életben maradhatnak, tehát ha egy héten belül lesz peteérése, akkor mindenképpen tabi! Egyébként is megfontolandó, mivel egy nőnek bármikor lehet spontán, rendkívüli peteérése.
3/12 A kérdező kommentje:
Változó legutóbb 3 napig tartott, most meg 5 és késett neki, de az gyakran szokott.
2014. jan. 24. 14:48
4/12 A kérdező kommentje:
Elméletileg nem lesz 1 héten belül
2014. jan. 24. 14:49
6/12 anonim válasza:
Én nem kockáztatnám meg, inkább a 72 órás tabletta. Fogamzásgátlón nem gondolkodtatok még? Olcsóbb, mint a gumi, és nem kéne aggódni..
7/12 A kérdező kommentje:
De igen gondolkodtunk már rajta, de ahhoz szülő kéne. én 17 ő 15.
2014. jan. 24. 15:02
8/12 anonim válasza:
Miért kéne hozzá szülő? Ez egy baromság. :D Én is egyedül mentem el a nőgyógyászomhoz anno. Igaz nekem tudott róla anya, de senki nem kérdezte, hogy hol van. :D
9/12 anonim válasza:
És én is pont 15 voltam. Igaz, hogy én a pattanások miatt írattam fel akkor, de azt a nőgyógyász nem tudta.
10/12 A kérdező kommentje:
Én úgy tudtam kell na mindegy.
2014. jan. 24. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!