Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy haverommal a következőről vitatkozunk. Véleményed?
Szerinte a folyamatos visszautasítások nem befolyásolják egy pasi magáról alkotott képét, és hosszú távon sem töri le a lelkesedését csajozás iránt.
Szerintem meg pont fordítva van.
Szerintetek? Nők és pasik válaszát egyaránt várom!
Szerintem is befolyásolják, de nem szabad, hogy nagyon!
Esetleg csak annyira, hogy a következő kiszemeltnél pl. másképp próbálkozzon.
Ismertem egy srácot, 2-3 évig sem lett barátnője, de nem adta fel, és végül talált is egy tök kedves lányt, akivel már több mint 2 éve együtt is van.
N
bolond ha feladja :D
bármikor találkozhat egy olyan lánnyal, aki majd nem utasítja vissza..
de ha elzárja magát a lehetőségektől akkor még esélye sem lesz rá
Ha elég sokszor hall valamit az ember, egy idő után elgondolkozik, hogy tényleg jól látja-e magát, vagy másoknak van igaza. Aztán pedig elhiszi, hogy másoknak van igaza. Bár, nem is kell sokszor hallani, néha elég csak egyszer, ha olyan ember mondja, aki fontos (vagy az volt) neked.
És ha sikerrel járnak, ember legyen a talpán, aki helyre tudja állítani a másik önbecsülését..
a kedvet elrontja a folyamatos csalodas. de attol meg probalkozni kell.
ha tul sok az elutasitas, akkor el lehet kezdeni keresni a hibat is, nyilvan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!