Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit csináljak? Olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Olyan hülyén érzem magam.

Figyelt kérdés

Szóval van egy lány, régóta ismerem, csak barátság volt mindig is közöttünk. Összevesztünk. Már 2 hete tartott a harag, nem bírtam ezt így, úgyhogy átmentem hozzá (5 utcára lakok tőle, és lehívtam a lépcsőház elé dumálni, megbeszélni a dolgokat. Ez volt tegnapelőtt. Kibékültünk, és megcsókolt, én meg hagytam, sőt ...

Azóta annyira bepánikoltam, hogy akkor most mit, hogy, MSN-en letiltottam, 10 perccel hamarabbi busszal megyek suliba, olyan hülyén érzem magam, hogy most akkor ez mit akart jelenteni.

Veletek volt már ilyen? Ötletek? Mit csináljak? Örökké, csak nem bújkálhatok, de nem is szeretnék, mert azért hiányzik.

2009. dec. 4. 19:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet, hogy a csaj szerelmes beléd és lehet, hogy éppen ezt rosszul kezelte és ezért veszett veled össze. Amikor meg mentél kibékülni, akkor meg örült, hogy még sem veszett el semmi és tudomásodra akarta adni, hogy mit érez. Ne ijedj meg, mert általában a barátságokból alakulnak ki a legjobb szerelmi kapcsolatok. Ha te is ugyanúgy szereted, akkor viszonozd, ne félj tőle!
2009. dec. 4. 19:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem értelek titeket fiúkat sokszor tapasztaltam már ezt a gyávaságot.Minek csókoltad vissza ha most meg behúzod füled farkad és elbújsz?Gondoltatok már bele mit érez az a szegény lány???Ő mennyire össze lehet most zavarodva.Vedd fel vele a kapcsolatot és mond meg,hogy akarsz-e tőle valamit vagy sem mert most csak hagyod szenvedni!!!
2009. dec. 4. 19:56
 3/4 A kérdező kommentje:

1.: Lehet benne valami

2.: Most gondold a helyembe magad, 5 éve vagyunk barátunk, még eszembe sem jutott, hogy esetleg mi ketten, de ezek szerint igen

2009. dec. 4. 20:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Gondot jelentene számodra, ha együtt járnátok? Ha nem akkor mi a baj? Jöjjetek össze, barátságból is nagyon szép szerelmek szövődnek. Nincs ezzel semmi gond, majd visszajön a bátorságod, de állj a sarkadra, mert megbánthatod, azt fogja hinni nem kell neked és később majd bánhatod :)
2009. dec. 4. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!