Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tehát a barátnőmmel kint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tehát a barátnőmmel kint voltunk a városban, és ott volt a pasija is. És előttem csókolóztak (először). Én ilyenkor olyan hülyén érzem magam, mintha felesleg lennék.Voltatok már ilyen helyzetben? Hogy éreztétek magatokat?

Figyelt kérdés
De a barátnőm kérte, hogy legyek ott. Ilyenkor ti hogy szoktatok viselkedni? Megálltok, miközben csókolóznak, vagy mentek tovább, és majd megvárjátok, míg utolérnek?
2009. ápr. 13. 18:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
én mennék tovább picit lassított tempóval, nézelődnék össze vissza mintha mi se történne, úgy talán jobb érzésed lesz és nem érzed magad feleslegnek:)
2009. ápr. 13. 18:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

huhuu ismerös a szitu... :D helyzet függő, én ilyenkor vagy elkezdek valami kirakatot nézni,vagy tényleg elöre megyek és megvárom öket.

de sztem tisztázd a bnöddel hogy kicsit kellemetlenül érzed magad ilyenkor.

2009. ápr. 13. 18:37
 3/9 A kérdező kommentje:

Hát igen, csak mi olyan kis utcákban sétáltunk, ahol nincsenek kirakatok, sőt még emberek se. ÉS hát ilyenkor nem tudom, mit csináljak. Álljak le őket nézni? :D Az elég fura lenne nem? :D

Én ilyenkor továbbmegyek és megvárom őket, remélem jól tettem, nem tudom, hogy ilyenkor nem tűnök e hülyének :D

16/L

2009. ápr. 13. 18:44
 4/9 anonim ***** válasza:
A barátnődnek miért fontos,hogy ilyenkor Te is ott légy? Ha veled akar lenni,tapintatlanság téged ilyen helyzetbe hozni,. Esetleg neked nincs barátod,és ő meg akarja mutatni,hogy neki van?Ha pedig van barátod,ilyenkor menjetek négyesben,akkor nem leszel "felesleges harmadik".
2009. ápr. 13. 19:21
 5/9 anonim ***** válasza:
köhintsél :D
2009. ápr. 13. 20:44
 6/9 A kérdező kommentje:

köhintsél: ez jóó :D

már volt ilyen, mert őket elég jól ismerem, és nagyon jóba vagyunk, és így nem jött ki hülyén.

2009. ápr. 13. 20:52
 7/9 anonim ***** válasza:

nem tudom, de én mindigis azt gondoltam, h nem szép dolog, és csöppet illetlen is, ha úgy csókolózik egy pár, h ott egy 3. is. Ha már házibuli, vagy ilyesmi van, ahol 5-6-10-20 ember is van a környezetükben, elfogadható - bevallom, olyankor én sem zavartatom magam, és lazán megcsókolom a páromat - de hármasban menni vhol, és úgy csókolózni... na ilyet nem szoktam.

Beszéld meg a barátnőddel, és/vagy sétálj arrébb, tényleg ez a legjobb, amit tehetsz.

Ha mindkettejükkel jóba vagy, akkor poénosan közbe is szólhatsz: "na jól van, elég lesz már ;D"

2009. ápr. 13. 21:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Sztem felesleges a jelenléted ilyen helyzetben. Én már voltam így és tudom mit érzel, többet nem vállaltam be:)
2009. ápr. 13. 21:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Én azt szoktam mondani ilyenkor viccesen hogy fúúúúúj:D Bevállt még eddig;D
2009. ápr. 14. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!