Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tehát a barátnőmmel kint voltunk a városban, és ott volt a pasija is. És előttem csókolóztak (először). Én ilyenkor olyan hülyén érzem magam, mintha felesleg lennék.Voltatok már ilyen helyzetben? Hogy éreztétek magatokat?
huhuu ismerös a szitu... :D helyzet függő, én ilyenkor vagy elkezdek valami kirakatot nézni,vagy tényleg elöre megyek és megvárom öket.
de sztem tisztázd a bnöddel hogy kicsit kellemetlenül érzed magad ilyenkor.
Hát igen, csak mi olyan kis utcákban sétáltunk, ahol nincsenek kirakatok, sőt még emberek se. ÉS hát ilyenkor nem tudom, mit csináljak. Álljak le őket nézni? :D Az elég fura lenne nem? :D
Én ilyenkor továbbmegyek és megvárom őket, remélem jól tettem, nem tudom, hogy ilyenkor nem tűnök e hülyének :D
16/L
köhintsél: ez jóó :D
már volt ilyen, mert őket elég jól ismerem, és nagyon jóba vagyunk, és így nem jött ki hülyén.
nem tudom, de én mindigis azt gondoltam, h nem szép dolog, és csöppet illetlen is, ha úgy csókolózik egy pár, h ott egy 3. is. Ha már házibuli, vagy ilyesmi van, ahol 5-6-10-20 ember is van a környezetükben, elfogadható - bevallom, olyankor én sem zavartatom magam, és lazán megcsókolom a páromat - de hármasban menni vhol, és úgy csókolózni... na ilyet nem szoktam.
Beszéld meg a barátnőddel, és/vagy sétálj arrébb, tényleg ez a legjobb, amit tehetsz.
Ha mindkettejükkel jóba vagy, akkor poénosan közbe is szólhatsz: "na jól van, elég lesz már ;D"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!