Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen érzés elmenni lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés elmenni lányok?

Figyelt kérdés
mármint úgy értem kontkrétan mit éreztek mikor elmentek, pl orgazmussal?

2014. jan. 26. 01:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én azért megpróbálom leírni, de a "csiklói" orgazmust.

Ott olyan(persze ez saját tapasztalat, mindenkinek más, de szerintem a legtöbb nőnek hasonló valamennyire azért), hogy csodálatos. Általában mikor egy ideje már csinálod/csinálják neked, érzed előre, hogy meglesz. Olyan érzés, mint mikor csikiz valami, csak ezerszer jobb. Olyan, mint mikor nektek a makkotokat izgatják(bár végülis köztudott hogy a makk meg a csikló ugyanaz). Ahogy egyre közelebb kerülsz, akkor minden egyes mozdulatnál apró kis robbanasokat érzel ott lent, hirtelen forróságot a testedben, és ha vissza akarod tartani, nagyon nehéz. Van egy kis idő azonban, amikor tulajdonképpen csak azon múlik a dolog, hogy engeded-e. Ha engeded jó. Ha nem engeded, még jobb. Aztán eljön a nagy pillanat... Hirtelen kezdesz el égni, és van egy pillanat, amikor mintha átbillennél egyik "oldalról" a másikra.. Ekkor érted el a csúcsot, ezután van a hatalmas nyögés, ezután rázkódik a tested, pedig nem is csinálsz vele semmit. Olyan érzés, mintha egy kis időre repülnél.

aztán jön az "érzékeny"-fàzis, mikor hozzá sem nyúlhatsz.. És ez általában sajnos elég hamar eljön. Szóval igen.. Tényleg tarthatna tovább. :/

Bocsi, lehetett volna részeltesebb, de ezt nem lehet elmagyarázni.. És bocsi a késői válaszért. :)

2014. júl. 15. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!