Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, szerintetek mennyire legyen sportos (kigyúrt) egy pasi? (kép)
Figyelt kérdés
Linkelek 1 képet amin van 3 pali, de ha ez sok, vagy kevés, linkelhettek ti is képet.
2014. jan. 25. 18:19
11/29 anonim válasza:
Mondogatják, hogy egyiket sem dobnák ki az ágyból... Kivéve, ha ronda a feje, mert akkor ugye nem számít nekik az izom.
12/29 anonim válasza:
nekem egyik se jön be, túl izmosak
13/29 anonim válasza:
Hát a második tetszik a legjobban, de inkább kevésbé izmos. Persze nincs bajom az izmokkal se csak izomagyú ne legyen. :D
14/29 anonim válasza:
A 3. undorító. A második jó, de az 1. is böven jó. Lényeg, hogy ne legyen olyan vékony, mint én, és azért ne lötyögjön a karja pl.
15/29 anonim válasza:
Szerintem az 1. számú fest innen a legjobban. Nekem a természetes izmok tetszenek, tehát legyen arányos. A másik, hogy nem csak az izom mennyisége a fontos, hanem hogy hogyan használja, milyen a mozgása. A darabos járás nem nagyon tetszik.
16/29 anonim válasza:
"Hát a második tetszik a legjobban, de inkább kevésbé izmos."
WTF? Akkor a 2. vagy az 1.?
17/29 anonim válasza:
alakomhoz mérten csak a 2. vagy a 3. jöhetne szóba (rosszul érezném magam kockás hassal egy átlagos testalkatú pasi mellett).
21/L
18/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
Kedves #17 válaszoló, ne érts félre, semmi bajom a válaszoddal, nem kötözködni akarok, csak az az "átlagos" jelző szúrt nekem szemet. Ha így belegondolok, az én 40kmes körzetembe az első képen látható alkat jobb mint átlagos...
2014. jan. 25. 20:06
19/29 anonim válasza:
Így van kérdező, én írtam egy privátot a 17-esnek, hogy nehogy már azt higgye, hogy az 1-es átlagosnak számít, főleg Mo.-on... Sokkal izmosabb az átlagnál.
20/29 anonim válasza:
17-es vagyok, nem az 1. képre értettem az átlagos jelzőt! ne tessék félreérteni , az átlagosnál magasabb a testzsírszázalék, nem rajzolódnak ki így az izmok. tehát a te elsőd az izmosabb fajta, átlag feletti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!