Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, szerintetek mennyire legyen sportos (kigyúrt) egy pasi? (kép)
Figyelt kérdés
Linkelek 1 képet amin van 3 pali, de ha ez sok, vagy kevés, linkelhettek ti is képet.
2014. jan. 25. 18:19
1/29 anonim válasza:
mért kelet a fejüket kisatírozni???!!!
cska nem te vagy valamelyik?
2/29 anonim válasza:
A harmadik kicsit túlzás :D
De jöhetne azért :"D Nem rugdosnám ki az ágyamból...
17/L
3/29 anonim válasza:
nekem az első az ideálom, a többi már szerintem sok (de persze ízlések és pofonok)
24/n
4/29 anonim válasza:
legyen, de ennyire már nem kell mint az itteni képeken
a 3. meg már tényleg nagyon túlzás, a másik kettő még jó, de nálam már a felső határ
5/29 A kérdező kommentje:
Mert akaratlan is befolyásolna benneteket a döntésbe, holott most csak a test a lényeg, nem az arc.
2014. jan. 25. 18:21
6/29 Pretty_Fighter válasza:
A képen lévők mind jók.
De nálam nincs határ.Legyen izmos amennyire akar,tud stb:D
7/29 anonim válasza:
Még ennél is kevesebb, ami nekem leginkább tetszik. De a 1., 2. is jó, a 3. kicsit sok.
8/29 Rékcsi válasza:
Nekem a 3 kép közül csak a 2. jön be, annál több izom nem kell. Igazából nekem csak az a fontos h ne legyen pocakja és legyen egy kis mell izma :)
16/L
9/29 anonim válasza:
A 3. nekem már sok. A leginkább a 2. jön be, valahogy ránézek és érzek valami nagy összhangot vagy nem tudom. De az 1. is jó. :)
10/29 anonim válasza:
Én bizony egyiket sem dobnám ki az ágyamból. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!