Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fura hogy 17 évesen nem érdekelnek a lányok?
Figyelt kérdés
Multkor visszautasitottam egy szép lányt azota azzal csesztetnek hogy meleg vagyok.2014. jan. 25. 16:35
2/8 anonim válasza:
Egyáltalán senki se érdekel, se lányok, se fiuk?
3/8 A kérdező kommentje:
Nem érdekel egyik nem sem .
Nem vagyok meleg.
2014. jan. 25. 16:42
4/8 anonim válasza:
Túl van ez manapság misztifikálva.
Élettársamat elmondása szerint totál nem érdekelték a csajok középiskolás korában, jól elvolt a sporttal és a számítógépes játékokkal. Nem tudta, valójában milyen egy kapcsolat, így nem hiányzott neki. Aztán egyszercsak összejött egy lánnyal, és onnan éles váltás következett :D
Úgyhogy szerintem semmi gond veled, nem lóverseny ez, nem vagy lekésve semmiről.
5/8 anonim válasza:
velem is ez van és én sem vagyok meleg
17/F
6/8 anonim válasza:
kicsit, de nem baj
legalább nem sieted el és később biztosan meg fog változni
7/8 anonim válasza:
Ettől még nem biztos, hogy meleg vagy. Az egy dolog, hogy külsőleg szép, de milyen a lelke? :) A mai 17 éveseket elnézve teljesen megértelek. Lehet, hogy nem az ostoba libákra buksz. :) (Tisztelet az igen kevés kivételnek) 20/L
8/8 anonim válasza:
aszexualitásnak nevezik. nem vonzódsz senki felé (vagy csak magad felé)
a hozzáértők szerint pl. Leonardo da Vinci is aszexuális volt.
de majd idővel szerintem elmúlik, mert igen ritka eset :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!