Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaz?
Figyelt kérdés
Nagymamám azt mondta, hogy 14-18 éves korban a fiúkat nem érdeklik különösebben a lányok. Menőznek azzal, ha bejönnek valakinek, teszik az agyukat (a rosszabbak meg is fektetik őket) de nem akarnak kapcsolatot, mert gyerekesek, és nem elég érettek.2014. jan. 25. 10:01
11/13 anonim válasza:
Ne forrongjon már a véred...:) Csak most huszonévesen látom át, hogy tiniként mennyire másként láttam a világot. Nyilván VANNAK kivételek. De nagy általánosságban akkor is igaz amit leírtam. Azzal kezdtem, hogy vannak kivételek. Akinek meg úgy érzi nem inge, nem kell magára vennie és itt forrongania. :3 Nyugi van...!
12/13 anonim válasza:
tugyatok kivetelek is vanak en 16 F vagyok es komoly kapcsolatba elek mar lassan 2 eve nem kene mindenkitt egyformanak nezni az most nektek gyerekes ha egy fiu sokott hulyeskedni de azert komolyaban is ellehet vele beszelgetni na vanak kivetelek de nem csak a fiuk ilyenek mert vanak ilyen gyerekes csajok is es mar 20 on felul vanak ugyhgyon nem vagyunk egyformak es nagyon nagy kulombbseg az ha szeret hulyeskedni vagy alapbol hulye
13/13 A kérdező kommentje:
hát 12-es...legalább a hülyét nem írtad j-vel:)
de igazad van, nem szép dolog az általánosítás
2014. jan. 26. 16:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!