Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igaz?

Figyelt kérdés
Nagymamám azt mondta, hogy 14-18 éves korban a fiúkat nem érdeklik különösebben a lányok. Menőznek azzal, ha bejönnek valakinek, teszik az agyukat (a rosszabbak meg is fektetik őket) de nem akarnak kapcsolatot, mert gyerekesek, és nem elég érettek.

2014. jan. 25. 10:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne forrongjon már a véred...:) Csak most huszonévesen látom át, hogy tiniként mennyire másként láttam a világot. Nyilván VANNAK kivételek. De nagy általánosságban akkor is igaz amit leírtam. Azzal kezdtem, hogy vannak kivételek. Akinek meg úgy érzi nem inge, nem kell magára vennie és itt forrongania. :3 Nyugi van...!
2014. jan. 25. 12:41
 12/13 anonim ***** válasza:
tugyatok kivetelek is vanak en 16 F vagyok es komoly kapcsolatba elek mar lassan 2 eve nem kene mindenkitt egyformanak nezni az most nektek gyerekes ha egy fiu sokott hulyeskedni de azert komolyaban is ellehet vele beszelgetni na vanak kivetelek de nem csak a fiuk ilyenek mert vanak ilyen gyerekes csajok is es mar 20 on felul vanak ugyhgyon nem vagyunk egyformak es nagyon nagy kulombbseg az ha szeret hulyeskedni vagy alapbol hulye
2014. jan. 26. 15:37
 13/13 A kérdező kommentje:

hát 12-es...legalább a hülyét nem írtad j-vel:)

de igazad van, nem szép dolog az általánosítás

2014. jan. 26. 16:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!