Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen fontosabb? Egy jó barátnőm "boldogsága", vagy
a sajátom? Nagyon fontos ügy, lent részletezem.
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. 13 éves koromtól 14 éves koromig (13 hónapon keresztül) jártam egy számomra tökéletes fiúval, akivel teljesen összeillettünk. Végül szakítottunk, mert idióták voltunk. Utána ő össze akart jönni, de hülye voltam és nemet mondtam neki. (Pedig azóta egy rémálom az életem hogy nincs velem.) Az egyik barátnőm még régebben (amikor nem voltunk olyan jóban) összejött vele, és azóta együtt vannak, de nem túl boldog a kapcsolatuk, azok alapján amit mesél, és azok alapján amiket látok.. Tehát én sokkal boldogabb voltam a fiúval, és sokkal boldogabbá tettem őt. A lány pedig mindig mondja hogy elege van, szakítani akar, de persze tudom hogy belehalna mert igazából elég szomorú az élete.. de lehet hogy ez már nem rontana sokat.. tehát a kérdésem: mivel tudom, hogy az én életem egyszerűen tökéletes lehetne ha újra ezzel a fiúval lehetnék, mondjam el neki hogy mi a helyzet, és reménykedjek, vagy (ami egyszerűbb), csak éljek mint egy zombi, aludjak el minden nap sírva, tudva hogy félig-meddig boldogok együtt és hagyjam őket békén? Kérlek ne szidjatok le amiért ilyeneken jár az eszem de egyszerűen tényleg csak szopat az élet amióta elengedtem ezt a fiút és csak most jöttem rá hogy őrá van szükségem. Köszönöm a válaszokat !
meg mi az hogy "csak azért.." éppen ez az amiért nem akarnám. azért vettem ezt egyáltalán fontolóra mert 2 évnyi tapasztalat alapján bizton állítom hogy ez az egyetlen lehetőségem a teljes boldogságra.:D de nem érdekes csak ennyi erővel a kérdésre is válaszolhatna ahelyett hogy megsért. :)
2014. jan. 24. 00:03
12/16 anonim válasza:
Keres magadnak valaki mást! Egyáltalán miből gondolod hogy a srác akarna e tőled még valamit.
Már előttem is mondták hogy pár év múlva már rájössz hogy egy ilyen kérdésen gondolkodni hülyeség.
2014. jan. 24. 01:11
13/16 anonim válasza:
Mondd meg a csávónak, hogy szerelmes vagy belé, aztán majd ő eldönti, hogy akar-e veled boldogabb lenni. Ennyi.
Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy szopat téged az élet amióta elengedted ezt a fiút. Sok egyest kaptál miatta a suliban? Az élet az szopat mindenkit, még az ilyen undok tinilányokat is hála istennek, mert tényleg az vagy, hiába állítod az ellenkezőjét. Teljesen normálisan próbált neked segíteni az a naiv válaszoló, akinek beszóltál. Otromba vagy. Ha annak a fiúnak te kellesz, akkor bizonyosan megérdemlitek egymást. Én azt mondom hajrá. Vágj bele.
2014. jan. 24. 01:16
14/16 A kérdező kommentje:
igen egy darab válaszból megismertél. gratulálok. msot nem fogom részletezni hogyan szopatott az élet, de nem, nem úgy. ;)
2014. jan. 24. 07:51
15/16 anonim válasza:
Biztos nagyon sok gondod lehet így 16 évesen, mikor anyudék tartanak el, és nincs más dolgod, mint ilyeneken picsogni... röhej, hogy minden kis tizenéves azt hiszi, olyan nagy élettapasztalattal rendelkezik, és hogy nekik olyan komoly gondjaik vannak, mert "elbánt velük az élet".. fogadok egy dolgot nem tudnál mondani, hogy "mivel szopatott meg az élet" mivel kb csak ilyeneket tudnál: tegnap letört a körmöm, múlt héten elvesztettem a fülbevalóm.. vicc.
2014. jan. 24. 07:54
16/16 A kérdező kommentje:
Ki vagy te, hogy idejossz es ismeretlenkent becsmerelsz engem? Legalabb annyi intelligenciad lenne hogy a kerdesre ugy valaszolsz mint egy ertelmes ember.
Talarodj el innen ha nem birsz normalisan beszelni.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!