Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon fontos, mit csináljak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon fontos, mit csináljak? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

hogy hívjam fel magamra a figyelmet? mit csináljak hogy ne legyek ilyen gyáva??? segítsetek!!

van egy 9.-es fiú aki tetszik.én 7.-es vagyok,de évvesztes így ő 1,5 évvel idősebb nálam csak. a barátnőim azt mondják,hogy most hogy hajlandó vagyok kiszempillaspirálozni a szemeimet,így már egészen szép vagyok(én ebben kételkedem,pedig még a legőszintébb barátnőm is ezt mondja) és a smink nem kötelezmény,egyhézi gimibe járunk,így nagyon nem is szabad,az osztályból páran vannak akik kihúzzák a szemüket és ennyi.

a lényeg: hogy hívjam fel magamra a figyelmét,hogy vetesse magam észre?

esetleg mit csináljak hogy kevésbé legyek gyáva? mert ott tartok hogy ha meglátom leblokkolok és vagy valami idióta dolgot művelek vagy a földet nézem,a neten meg nem merek ráírni mert félek hogy vagy nem válaszol,vagy kényszerből ír majd vissza:( mert egyébként elvileg rendes srác,jófej és aranyos. én nem igazán ismerem,egyszer raktak minket egy csapatszerűségbe körülbelül 30 percre.

segítetek kérlek titeket,nagyon rosszul érzem magam hogy gyáva vagyok,időnként rossz kedvem van miatta!

(bocsi ha rosszul fogalmaztam meg,de nagyon siettem)

előre is nagyon-nagyon köszönöm: 13/L

2014. jan. 21. 17:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Most inkább ne pasizz hanem tanulj de nagyon. A pasik megvárnak.
2014. jan. 21. 17:43
 2/4 A kérdező kommentje:

tanulok.....

azon vagyok hogy év végére kitűnő legyek mert most rontottam,mindig tanulok.

de a kérdésre is tudtok válaszolni? :(

2014. jan. 21. 17:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Mondom. Hagyd. Bár én is ezt tettem volna. Hidd el jobb lesz.
2014. jan. 21. 18:48
 4/4 A kérdező kommentje:

az a baj,hogy nem tudom befolyásolni amit érzek,ezért inkább megismerném.

de tippeket tudtok adni hogy hogy ismerjem meg,hogy ne legyek gyáva?

2014. jan. 21. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!