Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy fiúnak fontos egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiúnak fontos egy lány akkor azt hogyan mutatja ki? (picit bővebben lent)

Figyelt kérdés

Tegyük fel a lánynak nem sokára szülinapja vannak dolgok amiket imád és ezt azoknak is mondja (szóval tudhatják) akik picit ismerik, a fiú jobban...akkor a fiú olyas valamit veszneki ami tetszik a lánynak nem olyant ami nem vagy olyan csokit amit szeret......most nem az a lényeg hogy a fiú vegyen valamit a lánnyak ...ha nem hogy ha fontos neki akkor figyel arra hogy mit mond és tudja hogy mit szeret. Vagy utána jár

Nem??? kort nemet és lécci normális válaszokat!!

2014. jan. 14. 19:26
 1/4 fahéjas Alien ***** válasza:
A 'fontosság' kapcsán az ajándékok jelentéktelenek... nem tudom, de lehet csak én gondolom így, de most nem onnan tudod, hogy figyel valaki rád, meg foglalkozik veled, hogy vesz neked ezt-azt agy egy csokit, bármit az csak egy plusz dolog...
2014. jan. 14. 19:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megbántani, de mégis hogy vársz normális válaszokat, ha egy értelmes mondatot nem írtál le? Próbáld meg újrafogalmazni ezt a katyvaszt.
2014. jan. 14. 19:32
 3/4 anonim ***** válasza:
A másodiknak igaza van, már a kérdést sem értem xd
2014. jan. 14. 19:46
 4/4 anonim ***** válasza:
De. Igazad van.
2014. jan. 14. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!