Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha "leoltom", és utána is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha "leoltom", és utána is érdeklem, akkor fontos vagyok számára?

Figyelt kérdés

Jóban vagyok egy sráccal, már kb egy éve ismerem, és nem rég bepróbálkozott nálam, de úgy jött le, hogy csak szexre kellenék (sőt biztos,mert mondta is h nem akar kapcsolatot), úgyhogy elutasítottam. Azt mondja, barátok vagyunk. Én viszont többet érzek iránta (nem vallottam be neki,de sejti). Kicsit úgy érzem,h neki én nem számítok,ha eltűnnék,azzal sem tennék "kárt" az életében,még ha általában ő szokott is keresni és aranyosan viselkedik is velem... Mostanában nagyon fura lett, hülyén viselkedik (nem velem,hanem úgy általában,inkább másokkal). Arra gondoltam, szembesítem vele,h milyen szem*ét lett,elmondom neki őszintén,h mit gondolok róla,mennyire rossz irányba változott...és ez nem fog neki tetszeni. Ha nem vagyok neki fontos,akkor ezek után nem fog keresni,ugye? Vagy legalábbis én így reagálnék ilyen esetben. Ti?

20 éves a srác

2014. jan. 13. 19:08
 1/1 anonim ***** válasza:
ezt a kérdést te már kitetted csak átfogalmaztad, hányszor írod majd ki még?
2014. jan. 13. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!