Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én már mindent megtettem. Szerintetek sem tehetnék már többet?
Figyelt kérdés
Röviden: nem jövök be a lányoknak.
Divatosan öltözködök (nem "pávásan", hanem férfiasan), pár éve súlyzózok és ez látszik is rajtam.
Tanult ember vagyok és dolgozom. Vannak hobbijaim, amiket szeretek, és haverjaim, akikkel be tudok ülni valahová, ha kedvem van.
+35 éves nőknek bejövök, de természetesen csak kaland szintjén. De én nem szeretnék kalandokat. Elég volt annyi, amennyi volt...
Fogalmam sincs mit tehetnék még azért, hogy megváltoztassam a lányok véleményét rólam.
Én már egy ideje feladtam, mert esélytelennek tűnik. Talán az is hiba, hogy nem vagyok magas, csak 178 centi...
26F
2014. jan. 21. 14:49
1/2 anonim válasza:
Ha jóképű vagy akkor az a magasság bőven elég, nézd meg a jóképű sztárokat a többség a 177-180 cm-ert képviseli.
2/2 A kérdező kommentje:
semmi ötlet?
2014. jan. 21. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!