Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom gyanakodni a srácra?
Két hónapja ismerkedünk,üzeneteket váltunk,majdhogy nem naponta beszélgetünk,eleinte találkozókat akartunk összehozni,de mindig rosszul jött ki a lépés vagy neki vagy nekem.Most már nem hívjuk emiatt a másikat,pedig én már mondtam neki,hogy én találkoznék vele,ha hívna. Szóval gyanakodhatok,ha azt látom,hogy ő aki soha nem likeol más csajokat,beleikolt egy lányt?És a lány utána az ő képeit? Plusz van egy másik lány aki amúgy nagyon szép,és minden bulis fotón ott "csüng" a srácon?
Nekem nagyon nem oké ez a tétova helyzet. Mi legyen? Vagy felejtsem el?
azért foglalkoznék veled mert érdekelsz és ha valaki érdekel akkor azzal foglalkozok;)
ha meg úgy van akkor megmondom hogy igen vagy nem
komolyan felültetett a srác :DDD
ilyen nincs!
mondtam neki,hogy figyelj ma találkozzunk, mondja jó majd keres ,amint ráér 8 körül. hát naogyn nem keresett!!! nem is értem,mert külsőre nem olyan tökéletes, meg nagyon elégedetlen magával stb. és én mindig normélis voltam vele. húúú ez betett nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!