Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondanak ilyet egy 20 éves srácra?
megismerkedtem egy fiúval, és kiderült ismerősökön keresztül, hogy nem valami jó a híre. sok lányt átvert már állítólag. de annyira édes és cuki, hogy nem tudom elhinni. az egyik barátja azt írta, hogy mindig az újdonságokat keresi. de én szerintem nem.
17 L
Jesszusom,de naiv vagy.
Annyira jó,hogy a tinicsajok mindent jobban tudnak..
de akkor ennyi, ennyire hülyék a tini lányok? Vagy is hát konkrétan most te, meg a többi szóban forgó.
Meg mi? mond már el mi ez a cukiság édes juuuj:$:$ amitől ez olyan hihetetlen, vagy szépen mosolyos és ennyi hujuuj.
szerintem attól még hogy ilyen a híre ne zárkózz el előle
pl. sokáig engem is ribizliztek mert egy ember nem bírt elkezdte terjeszteni hogy ribizli vagyok meg hogy mindenkivel lefekszek és mindenkit meg csalok (az utolsó kettőt elég nehéz lett volna mert akkor még sosem volt barátom és még mindig szűz vagyok) aztán mindenki átvette...
DE JÁRJ NYITOTT SZEMMEL és NE HIGGY NEKI EL MINDENT ELSŐRE
Minden lánnyal ezt csinálja eljátssza, hogy milyen kedves meg cuki amíg meg nem kap utána eldob mint többit..
Majd jön egy következő aki olyan mint te és elhiszi, hogy jajj velem más.. Hidd el ez így működik.
Ne dőlj be neki, mert csak összetöri később a szíved ha te megszereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!