Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A valóságban is mondanak olyanokat a férfiak a nőknek, mint pl. "meghalnék egy csókodért" "nem tudok nélküled élni" stb?
TEKNŐS ÚR
nemár
akkor nézz Egy rémrendes család részt
hát sokat, mert ez az élet, itt nem mondanak ilyet, bár lehet van ilyen
valami értelmes dolgot nézzél már, ne olyan baromságokat N
Értelmes dolgokat is nézek (House, Dexter, The Office, RÉM RENDES CSALÁD stb, csupa értelem :D) de ne ezen legyetek már felakadva, hogy mit nézek hanem a kérdésre reagáljatok :D (Egyébként a szappanoperákat meg nem mániákus bámulom,inkább csak hallom anyám és húgom jóvoltából, és megragadnak a dolgot. )
Amúgy zömében én is szánalmasnak tartom ezeket a karaktereket, de a romantikus részem azért kicsit irigykedik a dél-amcsikra. Mert az amerikai sorozatokkal meg pont az a baj, hogy már túlontúl "elkorcsosítják" a szerelmet, és minden a szexről szól, házasság nuku, a nők nem akarnak szülni, a megcsalás még bele is fér stb. És bár én is inkább amerikai típus vagyok, mint déli, azért szeretném hinni, hogy léteznek ilyen perzselő szerelmek a valóságban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!