Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem gondoltam még így srácra. Meleg lennék? (bővebben lent)
A legjobb haverom kb fél éve bevallotta nekem, hogy meleg. Gondoltam oké semmi közöm hozzá. Nem én tetszem neki szóval nem gáz (elismerem, nem volt azért ilyen sima ügy de fogjuk rá) Na igen de nem is olyan régen (kb három hete) elmondta, hogy nem csak hogy tetszem neki de egyenesen szerelmes belém. Hát enyhén szólva kiakadtam. Mivel egy osztályba járunk nem mondhattam neki, hogy ne találkozzunk aztán majd elfelejt mert ugye ezt szokták ajánlani mindig. Meg egyébként sem dobnám csak úgy el a haveromat. Szóval megbeszéltük, hogy valahogy muszáj túltenni magát rajta mert nekem ez nem pálya. Ekkor még 100% biztos voltam benne, hogy heteró vagyok de az utóbbi időben már elbizonytalanodtam. El kezdtem gondolkodni azon hogy mi lenne ha.... ha mondjuk én is meleg lennék, ha mégis összejöttünk volna, ha lesmárolt volna (itt pl arra jutottam, hogy őszintén szólva NEM lökném el magamtól, sőt) stb stb. És tetszik is a gondolat, hogy dögösnek talál (ő fogalmazott így) Ez most kiváncsiság lenne, vagy meleg vagyok?? Szerintetek?
Egyébként tudom, hogy nem csak meleg meg heteró van de egyszerűen nem tudom magam behatárolni. Tudom ez hülyén hangzik de jó lenne képben lenni. Ti meg úgy sem tudjátok ki vagyok szóval :D Szóval biszex biztos nem vagyok, hiszen sosem ismétlem SOSEM bámultam/bámulok meg srácokat, mindig is a lányok érdekeltek. Viszont egyre gyakrabban azon kapom magam hogy ezt a srácot nézem tesi óra előtt/után. A másik amire gondoltam az a panszexuális. Hát, hogy őszinte legyek gőzöm nincs mi p*csöm az de ha jól értelmezem egy panszexuális srácnak édes mindegy, hogy férfi nő vagy sajt csak lyuk legyen rajta (no offense), viszont engem igenis érdekel sőt zavar, hogy egy srácba szerettem bele!! Akkor most mi van? Volt valaki hasonló helyzetben valamikor?
Nem vagy meleg.
Most pedig mehetsz dolgodra, megnyugodhatsz. :)
"egy srácba szerettem bele!!"
szerintem meleg vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!