Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom gyanakodni a srácra?
Két hónapja ismerkedünk,üzeneteket váltunk,majdhogy nem naponta beszélgetünk,eleinte találkozókat akartunk összehozni,de mindig rosszul jött ki a lépés vagy neki vagy nekem.Most már nem hívjuk emiatt a másikat,pedig én már mondtam neki,hogy én találkoznék vele,ha hívna. Szóval gyanakodhatok,ha azt látom,hogy ő aki soha nem likeol más csajokat,beleikolt egy lányt?És a lány utána az ő képeit? Plusz van egy másik lány aki amúgy nagyon szép,és minden bulis fotón ott "csüng" a srácon?
Nekem nagyon nem oké ez a tétova helyzet. Mi legyen? Vagy felejtsem el?
gyanakodni?
nem kell,kérdezz rá és talán válaszol
vagy felejtsd el és keress olyat sli nem ilyen töketlen
kicsit el vagy tévedve,mert a bizalom és a járás az nem függ össze
egy baráttal sem jársz mégis bízol benne,vagy te nem?
rákérdezni rá lehet mert téged zavar,ennyi
de ha ennyi idő alatt nem taliztatok még akkor már nem nagyon fogtok
ő meg valószínű azt a másik vsajt nézte közben ki,de veled is beszél még azért mert még az nem biztos,de ez majd alábbhagy
hány éves vagy?
én csak a legjobb barátaimban bízok,a többi barátomban nem. bár már a legekben sem mert kétszer is akkorát csalódtam bennük,hogy 10szer meg fogom gondolni hogy kinek mit mondok el!
én ilyenkor nem gondolkodok olyanon hogy bizalom,mert úgy vagyok vele,hogy most mindent szabad,persze ha már így kinéztem magamnak,akkor nem esik jól az ilyesmi,de nem szólok érte,csak elkönyvelem hogy ok nekem ez így nem kell,mert ha neki is fontos lennék nem csinálna semmit.
20 vagyok ő pedig 25.
drága dolog a bizalom...
így van,ha fontos lennél neki akkor veled foglalkozna
én tuti foglalkoznék veled:)
és ugyan miért foglalkoznál velem? :D nem is ismersz, lehet te is így viselkednél vagy passz.
mindegy én többet nem írok rá erre a srácra az már fix. ha ennyire ráérős biztos van miből válogatnia .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!