Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan borult ki az anyja? Ettől komolyan rib. c lenne?
Figyelt kérdés
Barátnőmnek körülbelül 4 éve nagyon jó barátsága volt egy sráccal. Újabban elkezdtek randizgatni, viszont a második randin lefeküdtek, amit az édesanyja megtudott és teljesen kiborult. Közölte a lányával, hogy ő nem rib.cot nevelt, és hogy mekkorát csalódott benne. Napok óta vigasztalom, de már nem tudok neki mit mondani. Az anyja szóba sem akar vele állni... Én nem gondolnám, hogy ez akkora bűn lett volna, főleg hogy szeretik egymást, és nem egy éjszakáról volt szó. Mivel tudnám megnyugtatni? Nektek mi a véleményetek?
(Barátnőm 18, a srác 20)
2014. jan. 19. 20:30
1/6 Lávalámpa. válasza:
Majd megnyugszik és kész.
Meg kell szoknia, hogy felnő lassan a lánya.
Amúgy meg ültesd be ide a gyakorikérdések elé az anyját és összeteszi a kezét majd, hogy a lánya csak 18 évesen veszítette el:D
2/6 anonim válasza:
Nem. De most erre mit mondjunk.. Nem az anyja élete, azt csinál, amit akar.
3/6 WheneverYouWant válasza:
Majd elválik később hogy hiba volt e vagy nem... jó tanács: az anyukának ne mondják meg hogy az a csávó volt az ha együtt maradnak( már ha ez lehetséges)
4/6 anonim válasza:
Szerintem nem baj,ha 18 évesen vesztette el a szüzességét,azon kéne aggódnia az anyjénak ha 14 évesen és egy egy éjszakás kaland lenne.De ha azzal akit szeret,az nem is baj
5/6 anonim válasza:
Szerintem nem baj,ha 18 évesen vesztette el a szüzességét,azon kéne aggódnia az anyjénak ha 14 évesen és egy egy éjszakás kaland lenne.De ha azzal akit szeret,az nem is baj,egyszer úgyis el kell veszítenie,és ne 26 évesen legyen már
6/6 A kérdező kommentje:
Én is ezt magyarázom neki... Remélem lassan lecsitulnak a kedélyek, mert kicsit túlzásnak tartom a helyzetet.
2014. jan. 19. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!