Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan ilyen érzésnek kell lennie a csóknak?
Sziasztok.. 3 emberrel csókolóztam eddig életemben, de iszonyatosan csalódtam.. nem tudom sok embert látok akik lassan csókolóznak finoman mint a filmekben de akikkel eddig én azok mind lerohantak pedig én próbáltam finoman de nem is tudom ilyenkor szólni kell? Mind3 srác kb a nyelvét a torkomig letolta már "fuldokoltam" volt akinek a fogát éreztem és abszolút nem volt jó érzés..
csak nyálas érzés, és a nyelvünkkel való "játszadozás" ami nem volt vmi jó érzés.. ez mindig ilyen lesz?.. miért nem tudnak finoman egyáltalán nem lehet az h csak félig teszi át az ember a nyelvét és lassan, érzékien?..
17L
Én is a lágy csók híve vagyok. Az első srác, akivel csókolóztam, na az katasztrófa volt. Úgy éreztem, mintha propeller lenne a számban, pedig csak a nyelve volt. Phuu, egyszerűen nem hittem el. A srác már kb. 10 mp után a nyelvét majd le tolta a torkomon, nekem meg az volt az első csókom.. Hát képzelheted.. :D
A második srác jól csókolt, nagyon érzéki volt, de a nyelvét ő is teljesen átdugta a számba, ami nekem kicsit fura. :D De vele összességében jó volt, meg időnként kicsit irányítgattam, tanítgattam. Amikor összeszoktunk, nagyon jó volt.
Szóval lehet érzékien, gyendégen is csókolózni, csak meg kell találni a megfelelő partnert. :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!