Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye még nőhet a mellem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye még nőhet a mellem?

Figyelt kérdés
Lassan 18 vagyok és 75 A-s melltartót hordok,elég kicsi a mellem és akármennyire próbálom elfogadni, nem megy. Anyukámnak is elég nagy, meg mind a két nagyimnak,velem mi lehet a baj? Szerintetek az befolyásoló tényező hogy koraszülött vagyok? Annyira el vagyok keseredve:(
2014. jan. 19. 19:10
 1/9 anonim ***** válasza:
22%
Nem, ilyen marad. :(
2014. jan. 19. 19:11
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyet mondhatok.. nem ez a lényeg. Senki nem ezért fog szeretni, sokszor nagyon szép a kicsi cici :)
2014. jan. 19. 19:12
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen mindenki azt mondja hogy nem ez a lényeg,de azért akkor is befolyásoló tényező. A legnagyobb baj az,hogy nem tudok vele megbékélni. :(
2014. jan. 19. 19:15
 4/9 anonim ***** válasza:

2 honap es 20 leszek es nekem is majdnem a legkisebb melltarto kell :/ mar nem tudok mit csinalni vele. Elfogadtam....

Am szep es kerek az tetszik benne. Te is talalj a ciciden pozitiv dolgokat :)

2014. jan. 19. 19:20
 5/9 anonim ***** válasza:
Minek kell ezen fennakadni?? Ezt kaptad, ez van. Nem tudsz mit tenni. Ráadásul oké hogy kicsi, ja, igen, kicsi, de az is teljesen normális, és szép. Jó lenne, ha az emberek olyan dolgokkal törődnének, aminek értelme is van, mert mondjuk megmásítható, és érdemes tenni érte. De te így is jó lehetsz, NEM EZEN FOG MÚLNI.
2014. jan. 19. 19:21
 6/9 A kérdező kommentje:
Tudom.De tényleg minden mással meg vagyok elégedve magamon csak ezzel nem és próbálom elfogadni de egyszerűen nem megy
2014. jan. 19. 19:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Párkapcsolat - szerelmek: Majd ha mindegyik megmondja, hogy ahh de tetszik neki, akkor elfogadod! (Én is így voltam.) De ahhoz merned kell nyitni, muszáj ezt félretenned. Nem is értem, egy teljesen normális mellméreten miért kell aggodalmaskodni! Komolyan ez nevetséges. Kérlek ébredj fel az álomvilágból!
2014. jan. 19. 19:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem kell nagyon elkenődni...a barátnőmnek 30 éves korában nőt meg a melle 75B-ről, 95D-re :) de nem túlzottan örült neki
2014. jan. 19. 19:34
 9/9 anonim ***** válasza:
nézz utána az agykontrollnak, ha sikerül ha nem, egy próbát biztosan megér, veszíteni semmit nem vesztesz :)
2014. jan. 19. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!