Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 18 évesen nőhet még a mellem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 évesen nőhet még a mellem?

Figyelt kérdés

mostanában fáj feszül de nem azért mert megjön.nem túl nagy azért kérdezem

18/L

2010. ápr. 22. 18:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Persze, sőt még össze is mehet.A mell a hormonoktól is fejlődik.Pl ha hízol akkor az is nőni fog vagy ha fogysz akkor abból is fogysz.Fogamzásgátlótól, általában nagyobb lesz és feszesebb.nekem nagyobb volt 10 évvel ezelőtt,bár 5 kg-al több voltam.A volt osztálytársam pl vékony volt de nagyon pici, lógó cicijei voltak,de felszedett vagy 10-15 kg-ot és most hatalmas mellei vannak.
2010. ápr. 22. 18:28
 2/9 anonim ***** válasza:

ja...

22/F

2010. ápr. 22. 18:31
 3/9 anonim ***** válasza:

magától nem fog már.

Esetleg ha olyan fajta vagy akkor esetleg hízhatsz mellre.

De szerintem békülj ki a melleddel nincs azzal semmi gond nem mindenkinek jön be a tejcsárda:)

2010. ápr. 22. 18:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen.Ez - mint már előttem mondták - függ a súlyodtól is.Sőt, elvileg 20-21 éves koráig fejlődik az ember, tehát miért ne tartozna bele a mell is?
2010. ápr. 22. 18:33
 5/9 A kérdező kommentje:
hú köszönöm mindenkinek:) akkor vajon mitől fáj?
2010. ápr. 22. 18:34
 6/9 anonim ***** válasza:
hát olyan hűde sokat már nem fog.hacsak nem lesz jelentősebb súlytöbbleted.
2010. ápr. 22. 18:34
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom mitől fájhat, de barátnőm is panaszkodott múltkor hogy fáj neki pedig neki se volt rá oka.

Lehet hogy épp hízik a cicid:)

2010. ápr. 22. 18:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Menj el nőgyógyászhoz és megvizsgálja h. mitől fájhat
2010. ápr. 22. 18:57
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia! Mért akarod megnöveszteni a melled? Mostanság mindenki bele van bolondulva a NAAAAAAGY méretekbe. Én pl. nem szeretem a óriás melleket jobban szeretem ha közepes vagy kicsi de formás :p. Attól, hogy valakinek egy-két számmal nagyobb mellbősége vagy 2-3 centivel nagyobb a pénisze nem lesz szerintem több tőle. A minőségen van a hangsúly. :)

Szerintem sokkal fontosabb az arányos testalkat kedves kérdező... én pl. a testalkatommal nem vagyok elégedett indítottam is egy kérdést, ha van rá időd nézd meg és írhatsz hozzá kommentet a randizás témakörben van. Van-e esélyem a lányoknál számít e a testalkat meg a kigyúrt test? valahogy így szól.

És mégegyszer nem a nagyság a lényeg hanem hogy arányos legyen szerintem.

24/F

2010. ápr. 22. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!