Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves vagyok, nőhet még a mellem?
Oké,tudom hülye kérdés stb,de nagyon utálom..Igazából nem vagyok vékonyka s 85B-s melltartót hordok.Most folytatom a fogyókúrát,de igazából attól félek,hogy még kisebb lesz.Anyumnak és nagymamáim se rendelkeztek kis mellel,én mégis. Lehet,hogy hülyeség,de lehet azért nem nőtt meg jobban,mert mindig hason aludtam? Igazából ha lefogynék,meg lennék elégedve a külsőmmel,de ez az ami nagyon nem tetszik magamon.Azon is gondolkoztam,hogy majd műtetem,de az meg nem olyan..Olyan rossz nézni a 15 éveseket,akik szép nagy mellel rendelkeznek,formásak..Nekem meg a bal sokkal kisebb mint a jobb ráadásul.
18L
b.zdm.g fogjátok már fel h nem a mell mérete a fontos.de nem nem nőhet,és ha találkozunk még le is fogom vágni......
te nem jártál biologia órákra?
15 vagyok és nincs nagy mellem, de van egy olyan melltartóm, amit ha felveszek 2x akkorának tűnik.
Nekem is kisebb a bal. :(
Jártam pár biológia órán,már csak azért is mert egészségügyi suliba ápolónőnek tanulok,utolsó évemen. :D Kíváncsi voltam a válaszokra,hogy Ti hogy gondoljátok..Amúgy a 85B kicsi szerintem,legalábbis magamon,mert a B a kosár méret a 85 meg a mell alatti méret. :) És elméletileg 28 éves korig változhat,így remélem hogy fog is.
Senkinek se egyforma,nem szimetrikus,csak kicsit vicces a mellem,hogy a jobb B-s jó a baloldalira meg inkább az A kosár lenne a megfelelő. Ezért is remélem,hogy még változik,remélhetőleg minél előbb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!