Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Még a csúnya lányoknak is könnyebb, mint a férfiaknak, mert ők bármikor kaphatnak szexet. " Mert csak szexből állna az élet?
"Nade mi az amit a férfi könnyen kaphat??? .."
Jól fizető állást és mehet k-rvázni, úgy is csak arra van igénye.
Ha egy férfit egy nő sem választott az bizony defektes. Valami hibádzik és mindig belül van a baj.
Amikor a pasik panaszkodnak itt, akkor a világ a következőképp épül fel: vannak a szép nők, vannak a gyúrós, izomagyú pasik, és vannak ők, a csúnya, ámde széplelkű pasik.
A szép nők leállnak a gyúrós pasikkal, ők meg hoppon maradnak.
Ha rákérdezel, hogy mi van a nem olyan szép lányokkal, akkor az a válasz, hogy legalább egy kicsit muszáj vonzódniuk egy lányhoz. Magyarán a csúnya lányok számukra egyszerűen nem léteznek.
Az meg már meghaladja az értelmi képességeiket, hogy esetleg a nők számára is fontos, hogy legalább egy kicsit tudjanak vonzódni egy pasihoz.
Ja értem. Mégsem érdekes a csaj, ha van rajta 20 kilóval több, esetleg nem olyan az arca, mint Palvin Barbinak, akkor cseszheti az intelligenciát. Ez van.
Még mielőtt okoskodnál, engem nem ejtettek át, iszonyú szerencsés vagyok, ami a külsőm illeti, de van egy barátnőm, több, mint egy éve nincs kapcsolata, mert a pasiknak nem jön be az alkata, fogyni meg nem tud a betegsége miatt. Na itt buktatok el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!