Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Még a csúnya lányoknak is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Még a csúnya lányoknak is könnyebb, mint a férfiaknak, mert ők bármikor kaphatnak szexet. " Mert csak szexből állna az élet?

Figyelt kérdés
Komolyan ez az érv arra, hogy szegény férfiaknak mennyire nehéz a párkeresés? Egy nő nem akarhat szerelmes lenni és igazi TÁRSAT? Nem lehet elképzelni, hogy egy nem éppen szép lánynak ugyanolyan, esetleg még nehezebb is ilyet átélni?
2014. jan. 19. 00:26
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
16%

"Nade mi az amit a férfi könnyen kaphat??? .."

Szidalmazást és seggberúgást! Azokat bármikor!

2014. jan. 19. 00:49
 22/45 A kérdező kommentje:

"Legyen normális, bizonyítsa be, hogy a punciján kívül a fejében is van hasznosítható tartalom!"

Egy hasonló mondat azért a férfi-oldalon is elférne.

2014. jan. 19. 00:53
 23/45 anonim ***** válasza:
0%
nehéz elismerni a nőknek, hogy nehezebb a férfiak helyzete. ha van nő, munka is akkor elhanyagoltak a nők és ezért dugnak félre. a válások többségét nők indítják. nem azért, mert minden férfi állattá válik férjként!
2014. jan. 19. 00:53
 24/45 anonim ***** válasza:
70%
Nő vagyok, és mindig csak szerelemmel és kapcsolatta együtt vágytam a szexre. Nem érdekel azon kiváltságom, hogy bármikor kaphatnék érzelemmentes szexet, mert olyan, mintha ez nem is létezne, és szánalommal tekintek azokra a "férfiakra", akik amiatt depressziósak kb., hogy nekik nem jut ki ebből.
2014. jan. 19. 00:55
 25/45 anonim ***** válasza:
24%

Hát az ország megoszlása:

52% férfi

48% nő

Megyei szinten nézzük:

Átlagosan 500 ezer ember éljen egy megyében.

Annak az 52%-a férfi, azaz 260 ezer férfi. És 48%-a nő, 240 ezer nő.

ha minden férfinek van egy nője, egy nővel áll kapcsolatban, akkor 240-240 az arány. Marad 20 ezer férfi, akinek nincs nője mert nem jut.

Ha egy pasinak, aki ebből egy nővel áll hivatalosan kapcsolatban, de emellett van neki szeretője, akkor eleve még kevesebb lesz az elérhető nők száma a 20 ezres felesleg pasik számára. Mivel a szeretők (nők) is leginkább félrekúrnak egy kapcsolatból, abszolút esélytelen a 20 ezer pasi, hogy potenciális nő jelöltet találjon.

Ha a 240 ezer nőből valaki hivatalosan egy pasival jár, de szeretője van, az esetek nagy részében olyan emberrel van viszonya, aki szintén kapcsolatban áll, aki nem, az nem számottevő. Tehát mégiscsak több a szingli pasi, legalább kb 15-16 ezerrel több megyénként mint a szingli nő.

2014. jan. 19. 01:00
 26/45 anonim ***** válasza:

Én meg férfi vagyok és én is mindig szerelemmel és kapcsolattal együtt vágytam Volna! a szexre.De soha nem jött még össze sajnos,és érzelemmentesen nekem nem is menne,csak hát rossz érzés mikor még normális kapcsolat sem jön össze az életben. :/ Pedig mindig teljesen komolyan gondoltam a dolgokat,és korrekt,normális voltam másokkal szemben.

22/F

2014. jan. 19. 01:01
 27/45 anonim ***** válasza:
Egy ffi ugyanugy talal szexet ha akar csak sok pasi felos es a sultgalambra var hogy becsonget hozza egy tangas pipi es minden oke..de ez nem errol szol..aki hulye haljon meg sok a pancser meg a luzee
2014. jan. 19. 01:02
 28/45 anonim ***** válasza:

Több lányt is ismerek aki kihasználja, hogy érzelmek nélkül élvezheti a szexet amelyik este csak megkívánja mert talál valakit mindig... Nekik sem csak szexből áll az élet, de élvezik az életet addig is, amíg nem jön a szerelem.

Ez az ami sok férfit zavar. Persze megoldás, hogy azt csinálják amit én is szoktam: én csak a szexért voltam eddig is a barátnőimmel, azok meg szexért és érzelmekért, szerelemért. Meg kell adni a nőknek az érzelmeket és akkor adják a testüket pikk-pakk.

2014. jan. 19. 01:02
 29/45 anonim ***** válasza:

# 28

Szerencse, hogy léteznek normális emberek még, nem csak hozzád hasonlóak. :)

2014. jan. 19. 01:08
 30/45 Christian Death ***** válasza:

Nem szexbol al az elet hanem penzbol.

Ha van pénz van dugás, nincs pénz nincs dugás.

Szegény ember kézzel nôzik :)

2014. jan. 19. 02:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!