Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy csúnya lánynak gyakran jut helyes pasi, ellenben egy csúnya vagy átlagos fiúnak még csak csúnya lány sem jut, miért ilyen igazságtalan az élet?
Milyen csúnya lányról beszélsz te?
Vannak extrém esetek Facebook-on, viccoldalakon(fú de utálom ha olyat osztanak meg), de az utcán, suliban igen ritka az, aki külsőre taszító. Nem mindenki főnyeremény, na de aki annyira csúnya, hogy esélytelen egyszerűen nagyon nagyon ritkán fordul elő.
Te is felszínes vagy ám.
Pont azért mert így fogod fel az életet, sokszor az élet ilyen "kegyetlen", de ha te mindenre negatívan reagálsz akkor nem fog pozitív dolog érni.
Próbálj pozitívabb lenni, így a kisugárzásod is jobb lesz.
Mindenkinek jobban tetszik egy vidám ember mint egy megkeseredett depis ember aki csak szidja a többieket legyen az fiú vagy lány, hidd el.
Először magadban keresd a hibát, próbálj kicsit átszellemülni és akkor több sikered lesz!
Minden lány gonosz, nem hiszed, hogy van ilyen lány... blablala
Önbizalomhiány, kifogások, nyafogás. Egyik sem férfias. Akkor miért is kezdene veled egy nő?
Hogy b.aszna beléd egy willám!
Az önbizalom hiányodról saját magad tehetsz,de rinyálj csak....
Igen, jól látszik már a kérdéseden is, hogy nagyon depisen nézed ezt a világot. Valóban össze kell szedned egy kicsit magad és tényleg fontos lenne egy kicsit vidámabban részt venni az életben.
Tudom, hogy talán erőltetni kell, de hidd el, hogy megéri. Mosolyogj többet, főleg a lányokra, mindegy, hogy tetszik, vagy nem. Van aki vissza fog mosolyogni előbb-utóbb. Próbáld megtalálni azt a helyzetet, amikor segíthetsz valakinek (főleg lánynak), akármiben. Vedd fel amit leejtett és add vissza neki mosolyogva, vagy engedd előre a buszon/metrón/stb helyeken. Udvariasság és mosolygás - ez át fog változtatni téged néhány hét alatt. Aztán csak arra ébredsz, hogy ezt eddig miért nem próbáltad? Hidd el, hogy sikered lesz, csak ne türelmetlenkedj. Fognak veled járni, nyugalom!
Én sem vagyok egy szép fiú és sosem tartottam magam annak. De rá kell jönnöd, hogy aki a tükörből visszanéz, az vagy te! Ebből kell kihozni a legjobbat. Egyrészt külsőleg, másrészt belsőleg. Szépen lassan más ember fog visszanézni a tükörből. Ahogy egyre magabiztosabb leszel, annál jobban fog hasonlítani Brad Pittre vagy Tom Cruise-ra.
Ha még mindig magad alatt vagy, akkor nézegesd azt, hogy azok a fiúk, akik csajokkal járnak, hogyan néznek ki. Keress rajtuk hibákat! Rengeteget fogsz találni rajtuk, de ennek ellenére járnak valakivel!
Szóval ne aggódj, neked is lesz csajod.
43/F
Találj te is bennük valami hibát oszt vágj vissza !
Ha aszt mondja kicsi a pöcököd. Mond hogy de vastag, mint a tested ! De neki viszont bőrkeményedés van a talpán ami ödanött. Ezt itt olvastam régen :D
Engem is kurv.ra zavar,hogy a csùnya lànyoknak helyes pasijuk van.Èn meg itt vagyok szépként,sok pasi és csaj szerint is,de még nem volt pasim.
18/L
utolsó. attól hogy vannak emberek akik szerint szép vagy, még nem leszel szép az emberiség nagyobb részének. Törődj bele.
A szépség amúgy is kevés ahhoz hogy egy értelmes, normális pasi dugáson kívül másra is igényt tartson veled kapcsolatban...és úgy egyébként általában.
Kérdező: próbálkozni kell, semmi sem lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!