Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira sz*rul érzem magam, már a legrondább barátaim is összejöttek valakivel, kezdem magam úgy érezni mint lali, bennem van a hiba?
Ne a fosbookon éld az életed, az nem élet.
Tudok egy jobb helyet:
real:\\world.ismerkedj&&szorakozz.ne\otthon\sajnaltasd\magad
Én is pont így vagyok ezzel, ha már a legrondább, legidiótább haverom is talált magának nőt így már tényleg komolyan én is elég pocsékul érzem magam emiatt.
Én nagy nehezen beismertem, vagy is inkább rájöttem a problémáimra, persze kellett hozzá egy segítség amit meg is kaptam egy nem túl régi ismerősömtől így most elkezdtem tenni azért hogy boldogabb lehessek, már amennyire csak lehetséges.
Persze vannak hibáim, én sem vagyok tökéletes ember belsőleg engem mindenki elfogad, de külsőm végett én sem tudok találni barátnőt, amiért elkezdtem tenni, nagyon sokat teszek érte.
Csak ugye én is úgy vagyok vele mint te nehéz sajnos még így is de próbálom lekötni magam, új hobbikat keresek, hogy ne agyaljak a szomorú jelenlegi életemen, próbálok előre tekinteni, a jövőmre, mindent megteszek hogy előrébb tudjak lépni bármilyen irányba.
Te is próbálj meg valamin változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!