Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
És TE hol rontottad el? (lent)
Biztos neked is volt olyan amikor összejöhettél volna egy lánnyal/fiúval de valamit elrontottál. Mi volt az? Mi lett a közvetlen következménye? (Már az ami miatt szétjöttetek pl. "Túlzottan nyomultam és ezért a lány visszariadt" ezt most csak úgy írtam.)
F/15
2 eset volt..Nem akartam túl nyomulni, így nem csókoltam meg. Nem tudom mi lett volna belőlük, de hát így a nagy lezáratlansággal nézek farkasszemet folyamatosan.
(Korod ellenére tök jó a kérdés, szóval respect :)
én ott,hogy nem nyomultam eléggé,és ezért laasunak-félénknek tartott.
akövetkezmény:nem engem szopottle a 2!!! randin.
Én ott rontottam el, hogy sose gondoltam, hogy komoly kapcsolat lehetne bármiből is! Aztán sose volt lebeszélve, hogy mi lesz,csak voltunk....aztán valamelyik félnek elege lett és mindig vége lett.Holott mindkét fél részéről voltak már érzelmek,csak hát nem volt róla szó.
Most meg már nem is tudom elképzelni,milyen lehet igazán együtt lenni,járni valakivel komolyan. :-/
Az volt a hiba hogy nem csak meg akartam dugni... nevetsz de igaz.
Nagyon oda voltam érte mindent megadtam volna, hogy vele legyek ezért úgy döntöttem, hogy hagyom hogy a szívem irányítson(hogy mit teszek hogy az enyém legyen), és ez volt a hiba..
Ha ésszel mentem volna neki a dolognak és azt csinálom mint azoknál a lányoknál akitől csak hancúrt akarok(aztán amikor megvan akkor már persze normálisan mindent) akkor simán összehoztam volna és a legboldogabb ember lettem volna.
Máig átkozom magam ezért.
Eddig senkinek nem voltam jó sosem.....
16/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!