Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy az őszinteség miatt nincsenek barátaim?
Tudod: kétfajta ember van. Van, aki őszinte, és van, akinek vannak barátai.
"mondom neki a szépet és jót, aztán amikor őszinte vagyok megsértődik" -- azért kis következetességet vihetnél az emberi kapcsolataidba. Akkor már legyél vele végig őszinte.
nem vagyok bunkó, mindenkivel mindig tök kedves vagyok, és kedvesen meg mosolygósan is mondom el az őszintét, meg a nem őszintét is ugyanilyen kedvesen.
Általában ha elhívok lányokat ide-oda, eljönnek meg minden, jól érzik magukat, és ezt mondják is.
De következő héten látok valamit, majd elmondom neki hogy hol és mikor láttam, és mit láttam, akkor jön a sértődés.
Próbálom az őszinteséget is viccesen kifejezni, de áááááááá...
Van olyan ember aki nem ítéli meg a másikat egyetlen hiba miatt?
Mondjuk mert te szimplán hülye vagy kérdező,, igazából itt is úgy írsz mint valami ovodás,, "dee ény látyam ész mondtyam apunak"
Baromi kiváncsi vagyok te mi a szart tudsz mondani amit láttál valami csajnak "jaj figyelj már, tegnap egy olyan jó seggü csajt láttam, sokkal jobb mint a te lapos segged..hihi de látod mosolygok"
Amuuugy, az hogy mosolyogsz nem tesz semmit, pl megprobál felszedni x csajt, nem jön össze, és rávigyorog xy "hát ez most nem jött össze mi haver?" na hát itt se kedvességből vigyorog, de ha neked a mosoly = jóval akkor tényleg hülye lehetsz
Te nem annyira öszinte mint inkább hülye vagy és simán lehetsz pofátlan/b**** is, de ha neked igy jó halj meg egyedül, szerinted ki a francot érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!