Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért vannak ennyire felháborodva a lányok, ha valaki őszinte velük?
olvastam a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
nem értem mit pattog ez a lány,róla is árad,hogy beképzelt kis pica.....
hát ja,ennek a kis ribinek úgy néz ki nagyon fáj :D
ha nem lenne az,nem pattogna.....
ma 16:03
Van benne valami :)
"Azért, amiért fordított esetben a pasik vannak felháborodva, mert fáj az igazság!"
Ez nem igaz! A pasik még mindig jobban tűrik a kritikát.
Egyébként kérdező, egyetértek, de nem minden nőre igaz. Én egy elég egyenes és nyílt ember vagyok, rengeteg csaj szerint pedig csak simán bunkó. Nem ugatok be, csak ha kikérik a véleményem, akkor építő jellegű kritikát mondok, márpedig ez fáj nekik, jobban szeretik, ha együttéreznek és egyetértenek velük. Más kérdés, hogy kinek kell egy ilyen csaj...
"Ez nem igaz! A pasik még mindig jobban tűrik a kritikát."
Ezzel maximálisan egyet értek!!!!
mert az a lány azt gondolja, hogy a ribis viselkedés az a normális viselkedés.
némelyik pontot néztem egyáltalán nem értem hogy került a kérdésbe, meg hogy ennyire "félreértik" a helyzetet, az legyen az ő gondjuk.
De most könyörgöm, aki első randin ágyba vihető, azzal minek randizzon az ember, nem ribi? :D Erre van a buli meg a szórakozóhely.
Szerintem a kérdező nem gondolta át a szempontokat, vagy pedig csak nem tudja belegondolni magát fordított esetben.
Mert ilyen kis "ki,ha én nem?" beképzelt elszállt luftballon
szerű jelenségek,akik azt hiszik a világ örökké tartozik nekik,mert megszülettek,és mindenki őket csodálhatja!!!!
Ergó?
Egy dugásra jók!! :D
ma 16:12
It's TRUE!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!