Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak. Nektek tetszene egy ilyen lany?
Figyelt kérdés
Azert kerdezem mert tudni szeretnem mik az idealok es ha esetleg egy ilyen lany min javitanatok rajta :-) elolre is koszi
170cm
67kg
barna haj
zold szem
csipo szelesseg 70-73cm
85-95B
2013. okt. 2. 15:43
1/22 anonim válasza:
ha arányosan oszlik el a 67 kg akkor még okés, de ha nem akkor nekem felejtős. a többi jó. képet mutass.
2/22 anonim válasza:
Ha a belsőd üres, akkor sajnos...
3/22 anonim válasza:
Tökre nem érdekelnek a számok, meg a külső tulajdonságok.
5/22 anonim válasza:
Ezek közül egyik sem kizáró ok, ha erre voltál kíváncsi.
6/22 anonim válasza:
Szép számok :/ bár a 7-est sosem szerettem.
7/22 anonim válasza:
A belsőd érdekel:)Hogy milyen ember vagy.A külsővel nem foglalkozom.
8/22 anonim válasza:
Gondolom te vagy ez a lány. Ilyen volt a barátnőm is, szóval mondhatni ideálom. De többet számít az arc nekem és a természete.
9/22 A kérdező kommentje:
image.hotdog.hu/user/charista/magazin/ducinapok_nagy.jpg ilyesmi volnek csak hosszabb hajjal es szelesebb csipovel
Nem tarskereses szempontjabol irtam ki a kerdest csak kivancsi voltam,hogy mennyit kellene meg javulnom.
Szereny,segitokesz, kicsit szemet, pimasz, szarkasztikus, kedves erett lany vagyok :-) 16 eves
2013. okt. 2. 15:56
10/22 anonim válasza:
Arc nélkül szerinted meg lehet mondani? A számok meg nem sokat mondanak arról, milyen alakod is van pontosan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!