Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak. Nektek tetszene egy ilyen lany?
Figyelt kérdés
Azert kerdezem mert tudni szeretnem mik az idealok es ha esetleg egy ilyen lany min javitanatok rajta :-) elolre is koszi
Csupa számból álló csaj :S elképzeltem.Hát nekem nem vonzó.Semmi emberi nincs benne
2013. okt. 2. 15:59
12/22 A kérdező kommentje:
Szemelyisegre mar irtam milyen vagyok :-) szeretem a kreativ cuccokat , szeretem az embereket de tudom,hogy ellentmondasos nem szeretek bulizni, soha nem ittam,soha nem cigiztem, szofogado vagyok es verbeli streber :P legalabbis az ismeroseim szerint
2013. okt. 2. 16:06
13/22 anonim válasza:
Tetszene persze!! :)
Nincs semmi probléma.. jó..
17/F
2013. okt. 2. 16:08
14/22 anonim válasza:
Nem kell fejlődnöd semerre. Aki így megszeret, annak már eleve megfelelsz. Hidd el igen sok srác úgymond "beérné" veled. De nem jó ez a szó rá, ezért tettem idézőjelek közé. Nekem mondjuk stílusba a szerény, halk szavú, visszahúzódó, kicsit mosolygós, de csupa szív és nem ömlengősen szerető, de azért odabújós lányok jönnek be.
2013. okt. 2. 16:08
15/22 A kérdező kommentje:
Neha elegge omlengek de az csak ritkan viszont szerintem neha mindenkire rajon egy romantikus hullam :-) koszonom a valaszokat van parom eleg regota es szeret engem ahogy vagyok, ennek ellenere aprilisig szerettem volna kicsit kikupalni magam,hogy lenyugozhessem :-)
2013. okt. 2. 16:13
16/22 anonim válasza:
Van akinél sok a 67 kg, van akinél pont jó, tapasztalataim alapján a 67 kg az 90%-ban sok.
Dehát a fene tudja.
2013. okt. 2. 16:24
17/22 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszokat :)
2013. okt. 2. 16:25
18/22 anonim válasza:
Najó... Leszek a barátod!
2013. okt. 2. 18:40
19/22 anonim válasza:
Ad 1: ha 67 kg vagy a 170cm-hez kissé sok, én 180hoz vagyok ennyi és nem vagyok sovány
Ad 2: nem lehet a csípőd 70-73cm, akkor ott vmi nagyon fura alkatod lehet... nekem a derekam annyi a csípőm közel 100cm
Ad 3: nagyon széles lehet a hátad 85-95 cm-es körmérettel, viszont a csípőd csak 70... akkor te egy lefelé keskenyedő fiús alakkal rendelkezel?
Ad 4: ha már magadról is azt mondod h kissé szemét vagy akkor változtass ezen, és ne legyél kicsit se szemét :D
2013. okt. 2. 21:26
20/22 A kérdező kommentje:
Tevedes ne essek van baratom :) es nem vagyok fius testalkatu sem csak szelesz a csipom meg a vallam olyan teltebb homokoras alakom van
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!