Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan közeledjek felé úgy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közeledjek felé úgy, hogy az jó legyen?

Figyelt kérdés

Járok szerkesztőségire az iskolámban, ahol megismertem egy évfolyamtársamat, aki mára annyira tetszik, hogy inden gondolatomat lefoglalja. Ő is küldött már felém apró jelzéseket... Tegnap ráírtam facebookon, de csak a szakkör időpontjával kapcsolatban... utána persze kérdeztem, mizújs. Csak sajnos a mobilnet hibája miatt nem kaptam meg azonnal minden üzenetét,így a válaszaimból ítélve elég személytelen voltam vele. Félek megint ráírni, félek, hogy a terhére lennék, nyomulásnak venné. Mit írjak neki legközelebb, ha mégis rászánom magam?

Félek attól is, hogy csak barátként tekint rám, mert előfordult már velem olyan, hogy tetszett valaki, de én nem tetszettem neki... Mit tegyek? Mi lenne a helyes? Kérlek, komoly válaszokat írjatok! Előre is köszönöm..

2014. jan. 17. 15:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Az apró jelek alatt mit értesz?
2014. jan. 17. 15:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Pl. voltunk színházban főpróbán, és amikor a rendező azt mondta a két szereplőnek, hogy "összehozunk titeket", rögtön rám nézett. Végig mellettem volt aznap délután, és tök közel állt hozzám...
2014. jan. 17. 16:00
 3/3 A kérdező kommentje:
ja, amúgy én vagyok a lány... :)
2014. febr. 4. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!