Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi legyen a sráccal? Barátként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi legyen a sráccal? Barátként közeledjek felé?

Figyelt kérdés
Van egy srác, egy suliba járunk. Nagyon helyes, már régóta bejön, de csak most kezdtem rá felfigyelni. Ő pont a rivális focicsapatnak szurkol, így mindig szívatjuk egymást. Mindig rámköszön, ha találkozunk és mosolyog. Nem sokat beszélünk, csak szünetekben néha, ha összefutunk, akkor is általában csak futólag a fociról. Megint "vitáztunk" a csapatokról, én meg adtam a végén neki egy puszit. :D Nem tudom, mi legyen vele. Valahogy ki kéne deríteni, hogy bejövök-e neki. Először barátként, pontosabban haverként kéne közelednem hozzá, abból kifolyólag, hogy van barátnője és nem holmi futókapcsolat ez, már - ahogy hallottam - vagy 4 éve együtt vannak. Most mi legyen? 4 év sok idő, talán már vágyhat másra, esetleg unalmas is lehet a kapcsolat. Nos, tanácstalan vagyok ez ügyben. Hogy legyen? 18/L
2010. jan. 18. 19:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Az én személyes véleményem hogy próbálj meg barátként közeledni hozzá ahogy már te is írtad de ha szeretik egymást akkor hagyni kell őket és attól még lehettek barátok. Ha meg később lesz valami az neked meg csak jól jöhet.Ha meg nem történik semmi akkor lehet hogy te neked jön egy srác. Legyél türelmes ....és sok sikert...:D
2010. jan. 18. 19:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2010. jan. 18. 19:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Egy lelkes fociszurkolónak szívesen adunk tanácsot...;) Szerintem is tartsd ezt a mostani állapotot, esetleg közelíts egy kicsit, és várd meg, mit reagál a helyzetre. Ne akarj közéjük állni, mert abból nem fog semmi jó kisülni hosszútávon. Viszont, ahogy az első hozzászóló is mondta, ha jóban vagy vele, és nem vagy közömbös számára, akkor jó eséllyel tiéd lesz, ha esetleg a mostanival szakít.

Egyébként, kinek szurkolsz? :P

20/F

2010. jan. 18. 21:30
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem igazán ismerem még sajnos. Csak suliban "csipkelődünk".

Ja és FC Barcelona. :P

2010. jan. 18. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!