Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt párom sokáig zaklatott, most pedig "kitörölt" az életéből. Nem tudom mire vélni. (? )
Két és fél év után szakítottunk, én mondtam ki, hogy legyen vége. (Nagyon féltékeny, birtokló típus a volt párom. Arra is volt példa, hogy feltörte az email, facebook fiókomat, folyamatosan kontrollált, legalább napi tízszer felhívott telefonon.)
A szakítást sokáig nem tudta feldolgozni, továbbra is napi kapcsolatban akart maradni. Én fél év egyedüllét után új párt találtam, akire az előző párom természetesen nagyon féltékeny volt, szidta, mint a bokrot, még azt is tudni akarta, hogy lefeküdtünk-e már, szóval elég betegesen féltékeny volt.
Azóta talált magának egy lányt, de kérte, hogy tartsuk a kapcsolatot továbbra is, mert fontos vagyok neki, és szeretné tudni, hogy mi van velem.
Ez így rendben is volt, időnként beszélgettünk a facebookon, de most észrevettem, hogy ő is és a barátnője is letiltott. (A lányt korábbról ismerem, de nem voltunk soha közeli kapcsolatban.) Nem értem, mi okuk volt erre, mert én nem kerestem soha az exbarátomat, mindig ő írt nekem.
Nem zavar különösebben, hiszen boldog párkapcsolatban élek, csak nem tudom mire vélni, főleg hogy ő ragaszkodott ahhoz, hogy rendszeresen beszéljünk.
Ti mit gondoltok erről?
22/L
És ezúton ragadom meg az alkalmat, hogy itt nagynyilvánosság előtt megkérjelek, hogy nekem ne irkálj sehol privátot és nyiltat külömböző fórumokon. Ugyanez vonatkozik a nődre is, aki rendszeresen szórakozik, kutakodik utánam, és privátokat irkál, és a féltékenységtől kinyjában ontja felém az önös mocskát.
Akkor itt mindent tisztáztunk:D
Még ami lemaradt:
Tudod nálunk a "pórnépnél" a felnőtt emberek tudják egymást egyenesen vállalni, és felnőtt emberként azzal csevegnek és azzal beszélgetnek akivel akarnak.Senki nem számoltatja el őket. Nem egy beteg ember fogja megmondani nekik felnőttként, hogy kivel beszélhetnek, ha beszélni akarnak..
5 Nem a pasi tiltotta le az oldalról-az inditó kérdésben a kérdező kamuzott-hanem a nő tiltotta le a pasit, és annak jelenlegi nőjét.
Szeretem a pontosságot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!