Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám elhinni, hogy én is érek annyit mint mások és egyszer nekem is lehet olyan párom, amilyet szeretnék magam mellé?
Figyelt kérdés
2014. jan. 15. 20:46
1/4 anonim válasza:
Ezt csak te magad tudod elérni magadnál! Tegyél meg mindent magadért, amitől jobban, szebbnek érzed magad! Így sokkal magabiztosabb leszel, jobb lesz a kisugárzásod, ezt majd mások is észreveszik, a fiúk is :)
2/4 anonim válasza:
Elsősorban magadat kell szeretned, és elhinni, hogy szerethető vagy.
Amúgy milyen párt szeretnél?
3/4 A kérdező kommentje:
Ezt elég nehéz meghatározni... Külsőre olyan, hogy vonzódni tudjak hozzá (ez alatt nem azt értem, hogy helyes vagy ilyenek, csak nekem tetsszen), belsőre kicsit bolond, de azért tudjon komolyan és felelősen is gondolkodni, legyenek céljai, tervei, ne legyen agresszív, udvariatlan... Szóval semmi különös igazából, de én az ilyen embereknek valamiért nem kellek...
2014. jan. 15. 21:00
4/4 anonim válasza:
Csak még nem találkoztál azzal akivel kell :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!