Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Facebookon tök rendes élőben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Facebookon tök rendes élőben meg egyszer aranyos máskor észre sem vesz. Ha egy társaságba kerülünk mindig lelép onnan. Miért?

Figyelt kérdés
Tudja hogy szeretem. Nagyon aranyos tud lenni néha meg szinte át néz rajtam.

2014. jan. 12. 10:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Sztem nem viszonozza, és nem akar kellemetlen helyzetbe kerülni, de megbántani sem.
2014. jan. 12. 10:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Vagy lehet, hogy csak szimplán önbizalomhiányos és annyira nem mer veled élőben beszélgetni. Gép elött álltalában ezek a hátrányok nem jellemzők. Próbálj meg vele valahol csak kettesben lenni ahol rajtatok kívül nincs senki.
2014. jan. 12. 10:30
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem önbizalomhiányos..:s
2014. jan. 12. 10:39
 4/4 anonim ***** válasza:
cuki :) de ha szerelmes lenne, akkor veled szeretne lenni és nem lépne le...
2014. jan. 13. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!