Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért volt az hogy a randikon egyszer sem érezte azt hogy ő most megakarna csókolni? Eszébe se jutott az ilyen?
Figyelt kérdés
2014. jan. 15. 18:13
1/6 anonim válasza:
"Há' mink asztat honné tuggyuk?" o.O
2/6 anonim válasza:
Hát ha fiú, akkor lehet félénk, ha meg lány, akkor nyilván elvárja h a pasi teperjen meg próbálkozzon
3/6 anonim válasza:
??????
Honnan tudod hogy ki mit érez?
Én is volt rengetegszer hogy megakartam csókolni egy bizonyos csajt, csak hát, meg is volt az érzelem mindkét félről, csak a csaj képtelen volt kihozni belőlem a "pasit".
Félt, nem mutatta ki mit akar, kétértelmű volt, és ha nem tudtam volna hogy szeret, azt gondoltam volna hogy hülyít.
4/6 anonim válasza:
az utolsó válaszon elgondolkodtam, hasonló vagyok én is mint az a lány, és lehet ez a baj? na ezen változtatni kell...
5/6 anonim válasza:
hát ha nem érzem "férfinak" magam, akkor nem fogom megcsókolni a nőt...
az a nő dolga, hogy elérje hogy megcsókoljam. ne csak várja a sült galambot.
Az első szerelmem volt ilyen, sose értette, miért nem csókolom meg, közben meg sose tett érte semmit, érzelmileg zárt volt, úgyhogy ezért nem is lett belőle semmi.
6/6 anonim válasza:
Attól függ,hogy fiú vagy e vagy lány!Ha fiú,akkor tényleg azt várja,hogy te tedd meg az első lépést.Ha meg fiú,akkor elég nagy baj.Mostanába a fiúk nem akarnak semmit se tenni a rendes kapcsolatért! :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!