Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyire imponál nektek az, ha egy fiúnak több mint 700 ezer forint kp-ja van?
Figyelt kérdés
mondjuk tudomásotokra jutna, hogy az egyik ismerősötöknek, 700 ezre van, másképp viszonyulnátok hozzá azután?
nem érdekel öregek véleménye, kórkategória:16-22-ig.
én 17 vagyok, fiú.
2014. jan. 15. 19:56
11/23 anonim válasza:
"kórkategória"? Hát ez tényleg elég súlyos kór lehet.
12/23 A kérdező kommentje:
na ne már, msot ki szórakozik? Dósa Fanny az egyik barátom, lány, néha találkozunk, kicsit plázacica, de rendes lány!
vagy te vagy az csak trollkodsz?
2014. jan. 15. 20:05
13/23 anonim válasza:
majd nem lesz ,ha sokat reklámozod!!
14/23 anonim válasza:
ki a p.csöm az a Dósa Fanny? valami cölöb?????
15/23 anonim válasza:
és miből van ?Xd anyuci apuci nagymama nagypapa adja a lét vagy keményen megdolgoztál érte pl. gyárba húztál le érte 12 órákat vagy mi ?
mert ha a második akkor nem reklámoznád így :D
16/23 A kérdező kommentje:
hacker vagyok számítógépen fizetnek érte, hogy internetezzek fő állásbna,.
2014. jan. 15. 20:16
17/23 anonim válasza:
Nyilván...:)
De azért a helyesírási szótárt is felüthetnéd néha:)
18/23 anonim válasza:
ja persze én meg a mikulás vagyok :D
19/23 anonim válasza:
Talán kicsit jobban oda figyelnék... De annyira nem érdekelne.
Ha esküvő után közölné, hogy van "dugi pénze"..... :D
20/23 anonim válasza:
hacker... bes+!szarok :DD ha valóban az lennél, nem itt bu+!ziskodnál 700 ezer forintoddal, Hanem befutott emberek bankkártyáját szopkodnád lefele. Eleve 700 ezer mire elég ma? veszel egy új xboxot meg hozzá egy tv-t. tök jó, biztos sok csajnak bejön:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!