Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyire imponál nektek az, ha egy fiúnak több mint 700 ezer forint kp-ja van?
Figyelt kérdés
mondjuk tudomásotokra jutna, hogy az egyik ismerősötöknek, 700 ezre van, másképp viszonyulnátok hozzá azután?
nem érdekel öregek véleménye, kórkategória:16-22-ig.
én 17 vagyok, fiú.
2014. jan. 15. 19:56
2/23 anonim válasza:
Hogy nem lesz nála sokáig az apukája pénze, ha mindenkinek a tudtára adja.
4/23 A kérdező kommentje:
és ha nem az apja pénze ;)
2014. jan. 15. 19:59
6/23 anonim válasza:
venek belole garagre pulcsit mer gazdag vaok ti meg csak irigyeltek
Udv:Dosa Fanni
7/23 anonim válasza:
A fenèt sem érdekli. Bocs de ezzel nem szedsz össze senkit.
8/23 anonim válasza:
Nem érdekelne egyáltalán. Sőt, ha ilyen kérdések merülnének fel benne, még taszítana is.
9/23 QueenRavenna válasza:
Ha nagy lenne a farka még az se érdekelne.
21/L
10/23 anonim válasza:
700ezer? Úgy mondod, mintha 70 milkád lenne.
Manapság egy panel lakás fele ér ennyit vagy egy jól lelakott használt kocsi. :D
Én évek óta dolgozom és spórolok mint állat a későbbi életemre de nem reklámozom mert senkinek semmi köze hozzá.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!