Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Közvélemény kutatás! Ha oda menne valaki helyes, vonzó fiú hozzátok az utcán,10 millió forintal 1 aktatáskában, és megpróbálna rávenni hogy feküdjetek le vele, megtennétek?
igen meg.
hozd a pénzt.
10 millcsiért? Mert gondolom, nem csak cipeli, hanem nekem adná...
Ebben az esetben akár Quasimodóval is. :D
Ha csak nála a pénz, az nem hatna meg...
És ingyen?:D
Kíváncsi vagyok hogy miért nem egyszerű eset a szex, miért nem úgy megy hogy oda megyek és megbeszélem aztán elmegyünk :D... Nem mint ha bajom lenne a protokollal :D :) Van itt aki annyira szereti a szexet, hogy simán elmenne valakivel ingyen?:D Pl budapesten :D
Ha most csak az a kérdés, hogy 10 milláért lennék e kva, ha a szóban forgó srác ráadásul jól is néz ki, akkor igen, elég sok problémámat megoldaná az a pénz.
Ha úgy egyébként az életben ez tényleg megtörténne, én attól félnék, hogy csak átverés és valaki szórakozik velem, és nem hinném el, hogy tényleg fizetne valaki ennyit érte, inkább csak valami átverés, elrabolnak, eladják a szerveimet, mittudomén.
Őszintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!